Naročanje na svetovalca

Za naročanje na svetovanje na področju izobraževanja v tujini  in štipendiranja izobraževanja v tujini pošljite sporočilo na ad-futura[@]sklad-kadri.si.

 

Za svetovanje glede izobraževanja v ZDA v okviru svetovalnega centra EducationUSA pa pošljite sporočilo na educationUSA[@]sklad-kadri.si.

 

V sporočilu obvezno navedite:

- ime in starost

- podatke o vašem trenutnem statusu (že dosežena izobrazba oziroma stopnja, na kateri se trenutno izobražujete)

- državo/države, v katerih se želite izobraževati, stopnja študija (npr.  dodiplomski študij, magisterij, doktorat) ter smer oziroma področje izobraževanja (npr, pravo, medicina etc) ter študijsko leto, v  katerem bi želeli pričeti z izobraževanjem v tujini

- druge za svetovanje relevantne informacije in vprašanja (konkretne teme, ki vas bolj podrobno zanimajo – npr štipendije v tujini, bivanje v tujini, prijava na študij, testiranja etc)

- želen termin svetovanja, ki naj bo v uradnih urah sklada (podatki o uradnih urah sklada so na: http://www.sklad-kadri.si/si/info/kontakt/) in telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi.

 

Prosimo, da se na svetovanje prijavite vsaj 3 delovne dni pred želenim terminom in počakate na povratno sporočilo oziroma na potrditev termina.

Če na želeni termin ne bomo dosegljivi za svetovanje, vas bomo kontaktirali in se z vami dogovorili za drug ustrezen termin.

Na vrh