Sofinanciranje znanstveno-raziskovalne mobilnosti

Programi so namenjeni sofinanciranju znanstveno raziskovalne mobilnosti oziroma usposabljanju raziskovalcev v tujini ter tudi za znanstveno raziskovanje tujcev v Sloveniji.

V okviru »Programa Fulbright« lahko sredstva pridobijo državljani Slovenije za gostovanje na ameriški ustanovi v ZDA ter državljani ZDA za gostovanje na slovenski ustanovi v Sloveniji.

Posameznik, ki želi pridobiti sredstva, se prijavi na aktualen javni razpis in predloži v posameznem javnem razpisu zahtevana dokazila. Če izpolnjuje vse pogoje in zahteve javnega razpisa, se mu z odločbo dodelijo sredstva.

 

buy cabergoline online over the counter

  V okviru javnega razpisa »Sofinanciranje podoktorskega študija na EUI« lahko sredstva pridobi fizična oseba za podoktorsko raziskovanje na European University Institute.

Posameznik, ki želi pridobiti sredstva se prijavi na aktualen javni razpis in predloži v posameznem javnem razpisu zahtevana dokazila. Če izpolnjuje vse pogoje in zahteve javnega razpisa, se mu z odločbo dodelijo sredstva. Na podlagi dokončne odločbe in predloženih zahtevanih dokazil se sklene pogodba, kjer so podrobneje opredeljene obveznosti in pravice obeh strank pogodbe.Aktualni razpisi
Rok prijave: še 856 dni
24.12.2019
Rok prijave: še 279 dni
21.12.2018
Rok prijave: še 126 dni
27.12.2017
Novice