Globalizacija nenehno sooča gospodarstva Evropske unije z novimi izzivi in vsi zaposleni državljani Evropske Unije bodo v prihodnje potrebovali širok nabor ključnih kompetenc za prožno prilagajanje hitrim spremembam v dinamičnem svetu.


Pri razvoju raznolikih individualnih kompetenc se mora omogočiti dostop do znanja vsem zaposlenim ne glede na družbene, kulturne in gospodarske okoliščine, da lahko dosežejo svoj potencial. Kot del programa »Kompetenčnih centri za razvoj kadrov 3.0« je cilj Kompetentne Slovenije brezplačno omogočiti dostop do novodobnih poslovnih znanj in veščin vsem, ki si to želijo. Posameznikom omogočimo razvoj ključnih kompetenc, ki jih potrebujejo oz. jih bodo potrebovali za uspešno nadaljevanje svoje karierne poti.

 

 

 

 

 

 

Napovednik delavnic Kompetentne Slovenije

 

 

20. in 21. 2. 2020

Intenzivni dvodnevni Design Sprint Bootcamp

(Enej Gradišek, CorpoHub)

Obvezna prisotnost na obeh terminih!

 

Kaj boste pridobili z udeležbo Design Sprint Bootcampa?

Delavnica je zelo praktična, poglobljena in intenzivna. Gre za izboljšano različico prvotnega 5-dnevnega GV Design Sprint-a. V dveh intenzivnih dneh boste pridobili ZNANJE in se naučili različnih tehnik prepoznavanja idej, uglašenega osredotočenja, učinkovitih načinov izgradnje rešitev, ki omogoča kasnejše prototipiranje in testiranje s strankami. Po končani delavnici boste lahko samostojno izvedli svoj prvi Design Sprint znotraj podjetja.

Poslovna stavba Slovenijales, Dunajska 22, Ljubljana

 

Delavnica je zasedena!

11. 3. 2020

 

10.00- 13.30

Kako vnesti kreativnost v vsakdanje delo? predavatelj Uroš Petrovič

V nekaj zadnjih letih je o delovanju možganov odkrito mnogo več, kot vsa leta poprej. Dokazano je, da se brezmejni skupki možganskih celic lahko usmerjeno razvijajo v željenih smereh, odvisno od naše želje in našega cilja. Na delavnici »Kako vnesti kreativnost v vsakdanje delo?« (11. 3. 2020) nam bo Uroš Petrović, član MENSA Srbija predstavil, kako lahko nedavno ugotovljene lastnosti možganov izkoristimo tako, da bomo dosegli to kar si želimo? Kako aktiviramo to izjemno mrežo, ki jo povezuje na stotine milijard nevronov, da prične delovati kot nikoli doslej? Kako naj si uspešno in brez napora zapomnimo pomembne stvari? Kako naj to, kar delamo naredimo zanimivejše, tako za nas kot za druge? Kako naj povežemo vse kar znamo in tako spoznamo to, česar pred tem nismo vedeli?  Kot še dodaja Uroš Petrović “Odkrivanje je pomembnejše od odkritja. Trenutek odkritja pravega odgovora ni niti malo tako pomemben, kot je pomembna pot do njega«. Boste z nami odkrivali lastnosti možganov?

Triglav Lab, Dunajska 20, Ljubljana

 

Delavnica je zasedena!

24. 3. 2020

 

 

10.00-14.00

 

 

The Heroic Journey of Leaders for the Future (Nilima Bhat)

 

Nilima Bhat bo predala bogate izkušnje iz vodenja v globalnih podjetjih in svetovanja multinacionalkam kot sto Tata Consultancy Services, Etsy, Societe Generale Bank, Microsoft, Vodafone in YPO skupine. Moč voditeljstva oziroma Shakti Leadership (sprejemanje ženstvene in moške moči v poslu), kot ga sama poimenuje pomeni usmeritev v nenehno inovativen, posloven scenarij, s ciljem ob tem ne le preživeti, ampak tudi uspeti. Takšna usmeritev in ta pot od nas zahteva velike rezerve odpornosti in navdihujoče energije, kar lahko črpamo le iz »Shakti« - neskončnega vira moči v nas, ki nas v celoti predstavlja, spodbuja našo ustvarjalnost in spodbuja spremembe. Če ste to sprejeli kot "poziv na pustolovščino", ste sebi ponudili priložnost za eksponentno preobrazbo in možnost, da v sebi odkrijete „eliksirje“ za vas in vaše podjetje.

 

Nilima je 10 let uspešno vodila korporativno komuniciranje in PR za vodilne korporacije, kot so ITC-Welcomgroup, Philips India in ESPN STAR Sports. Z ustvarjalnim umom, empatičnimi komunikacijskimi veščinami in visoko profesionalnostjo, je vodila kompleksne projekte. Samo v  svoji zadnji vlogi v ESPN STAR Sports je bila odgovorna za vodenje korporativnih komunikacij za več kot 25 držav po Aziji. Po 10 letih življenja v tujini (Singapur, London, Hong Kong, Nemčija, USA), se je Nilima leta 2004 vrnila v Bangalore v Indiji, kjer je ustanovila vodilno svetovalno podjetje Roots & Wings in prakso integrativne medicine Sampurnah. S 30 letnimi izkušnjami v globalnih podjetjih, svojim strankam pripravlja izobraževanja na področju zdravja in rasti, ki temeljijo na zavesti. Med njenimi strankami so tudi ta multinacionalna podjetja; Tata Consultancy Services, Etsy, Societe Generale Bank, Microsoft, Vodafone in YPO skupine.

Intercontinental Ljubljana

 

PRIJAVA

26. 3. 2020

 

13.00 – 17.00

Lift creative ROI with neuroscience: winning with consumers in the age of distraction (dr. Satoshi Tsujimoto)

 

Vsebina:

Prof. dr. Satoshi Tsujimoto, izvršni direktor podjetja Nielsen, ki se ukvarja z nevromarketingom oziroma z zagotavljanjem razumevanja potrošniških navad in nevroznanostjo, bo na predavanju »Lift creative ROI with neuroscience: winnning with consumers in the age of distraction« predstavil kako na podlagi izsledkov nevroznanosti svetuje strankam pri rasti in zaželenosti njihovih blagovnih znamk. Gre za svetovanje z uporabo izsledkov nevroznanosti in uporabe nezavednega odziva potrošnikov na oglaševanje, kreativno strategijo in umestitev blagovne znamke. Po predavanju boste vedeli, zakaj se v določenih situacijah odločamo za nakup na način, kot se odločamo.

 

Ljubljana

PRIJAVA

APRIL 2020

APRIL mesec zdravja

 

2. 4. 2020 – Čustvene spirale (Jan Kovačič)

9. 4. 2020 – Digitalni detox (Zinka Kosec)

23. 4. 2020 – Metoda petih zvezdic (M. Velej, R. Bošnjak)

Lavender Hill, Eko resort (Polzela),

 

Poslovna stavba Slovenijales, Ljubljana

16. 4. 2020

Poslovni protokol (Ksenija Benedetti)

Strunjan

16. 4. 2020

New Kinds on the Block. Here comes Generation Z, Growing Leaders

Grand hotel Bernardin

7. 5. 2020

LEGO Serious Play z Jensom Rottbollom

Ljubljana

12. 5. 2020

Werner Katzengruber - KHD Group (v Nemčiji razglašenega za osebnostnega coacha številka 1 )

Poslovna stavba Slovenijales, Dunajska 22, Ljubljana

14. 5. 2020

Poslovni protokol (Ksenija Benedetti)

Ljubljana

22. 5. 2020

Self-Marketing and  Personal Branding: How to become visible and build a sustainable brand in digitalization, izvajalka Diana Brandl

Ljubljana

28. 5. 2020

5. 6. 2020

 

2-dnevno nadaljevalno usposabljanje Transolution Leadership (Silvester Kmetič in Andrej Zalokar)

Obvezna je udeležba na obeh dnevih!

POGOJ ZA UDELEŽBO JE UDELEŽBA NA DOGODKU 12. 5. 2020 z g. Wernerjem Katzengruberjem.

Ljubljana

3. in 4. 6. 2020

Usposabljanje za BIM

ALLPLAN BIM ARHITEKTURA – OSNOVE (2 dni)

Ljubljana

 

 

   Vabljeni!

 

 

Projekt sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Izvedene delavnice v 2019

 

 

IZVEDENE DELAVNICE

Za nami že več kot 120 uspešno izvedenih delavnic! 

 

 

 

Novice
Na vrh