Return to login form 

Globalizacija nenehno sooča gospodarstva Evropske unije z novimi izzivi in vsi zaposleni državljani Evropske Unije bodo v prihodnje potrebovali širok nabor ključnih kompetenc za prožno prilagajanje hitrim spremembam v dinamičnem svetu.


Pri razvoju raznolikih individualnih kompetenc se mora omogočiti dostop do znanja vsem zaposlenim ne glede na družbene, kulturne in gospodarske okoliščine, da lahko dosežejo svoj potencial. Kot del programa »Kompetenčnih centri za razvoj kadrov 3.0« je cilj Kompetentne Slovenije brezplačno omogočiti dostop do novodobnih poslovnih znanj in veščin vsem, ki si to želijo. Posameznikom omogočimo razvoj ključnih kompetenc, ki jih potrebujejo oz. jih bodo potrebovali za uspešno nadaljevanje svoje karierne poti.

 

 

 

 

 

 

Napovednik delavnic Kompetentne Slovenije

 

 

 

 

December

2019

SKRB  ZA DOBRO POČUTJE SE ZAČNE PRI POSEMEZNIKU

December bo Kompetentna Slovenija namenila delu na posamezniku, zato bodo tudi vsebine Kompetentne Slovenije temu prilagojene.

 

4. 12. 2019 - AEQ delavnica s trenerjem Blažem Jurečičem

5.12.2019 - Zdravi in vitalni na delovnem mestu in v svojem domačem okolju z Blanko Gašperlin in Sandro Preradović, SITA d.o.o.

12. 12. 2019 - WELLBEING MANAGEMENT - lastno počutje na delovnem mestu z Zinko Kosec

18. 12. 2019: Čustvena inteligenca na delovnem mestu (Jasna Štamcar in Alex Gregorič)

 

TBA

8.1., 22.1., 5.2., 4.3. in 18.3. 2020 (5 terminov)

Delavnica – trening za vodje z Bojano Florjančič (Hansen Beck – prej Gustav Käser)

Za zakonite zastopnike, člane uprav. Obvezna prisotnost na vseh 5 terminih!

 

Poslovna stavba Slovenijales, Dunajska 22

9. 1. 2020

10- 14h

»Vsebina je kraljica, video vsebina pa kralj.«, Nejc Slovnik

Video postaja ključen način komuniciranja na prav vsaki spletni platformi. Čas je, da za svojo znamko pripravimo premišljen načrt, kako si lahko z videom na enostaven način zagotovimo prednost pred konkurenco – po prepoznavnosti znamke in po prodaji. Na delavnici boste spoznali najnovejše trende ter pristope na področju video vsebin, digitalnih medijev in družbenih omrežij.

 

TBA

16.1.2020

Pozabite na uporabnike – začnite razmišljati o ljudeh! (Dan Podjed)

Ljubljana

21. 1. 2020

Mednarodni poslovni in diplomatski protokol (Duša Barbara Vidanovič)

 

Gospa Duša Barbara Vidanović, ki bo tudi vodila usposabljanja v Sloveniji, je svetovno priznana avtoriteta s področja mednarodnega poslovanja in diplomatskega protokola z bogatimi izkušnjami. Za njo je izvrstna kariera v diplomatski službi, poleg tega pa jo bogatijo številne izkušnje v mednarodnem poslovanju in sodelovanje z uglednimi nacionalnimi vladami, mednarodnimi organizacijami ter najuspešnejšimi korporacijami na svetu.

Ljudska univerza Jesenice

22. 1. 2020

Mednarodni poslovni in diplomatski protokol (Duša Barbara Vidanovič)

 

OZS Ravne na Koroškem

23. 1. 2020

AEIOU voditeljstva (Sonja Klopčič)

 

Namen delavnice AEIOU VODITELJSTVA je razkriti novo kodo voditeljstva, jo povezati z brezčasno modrostjo staroselcev s petih celin in tako navdihniti udeležence, da (ponovno) odkrijejo svoje poslanstvo in smisel ter s svojim delovanjem prispevajo k trajnostnemu uspehu – sebe osebno, timov, organizacije in skupnosti.

TBA

30. 1. 2020

Skočite iz cone udobja /povratna informacija (Urša Svetelj, CorpoHub) 

TBA

13. 2. 2020

Poslovni coaching – učinkovitejša komunikacija v timu in premagovanje stresa na delovnem mestu (Saša Božič)

TBA

20. in 21. 2. 2020

Intenzivni dvodnevni Design Sprint Bootcamp

(Enej Gradišek, CorpoHub)

Obvezna prisotnost na obeh terminih!

 

Kaj boste pridobili z udeležbo Design Sprint Bootcampa?

Delavnica je zelo praktična, poglobljena in intenzivna. Gre za izboljšano različico prvotnega 5-dnevnega GV Design Sprint-a. V dveh intenzivnih dneh boste pridobili ZNANJE in se naučili različnih tehnik prepoznavanja idej, uglašenega osredotočenja, učinkovitih načinov izgradnje rešitev, ki omogoča kasnejše prototipiranje in testiranje s strankami. Po končani delavnici boste lahko samostojno izvedli svoj prvi Design Sprint znotraj podjetja.

TBA

24. 3. 2020

The Heroic Journey of Leaders for the Future (Nilima Bhat)

 

Nilima je 10 let uspešno vodila korporativno komuniciranje in PR za vodilne korporacije, kot so ITC-Welcomgroup, Philips India in ESPN STAR Sports. Z ustvarjalnim umom, empatičnimi komunikacijskimi veščinami in visoko profesionalnostjo, je vodila kompleksne projekte. Samo v  svoji zadnji vlogi v ESPN STAR Sports je bila odgovorna za vodenje korporativnih komunikacij za več kot 25 držav po Aziji. Po 10 letih življenja v tujini (Singapur, London, Hong Kong, Nemčija, USA), se je Nilima leta 2004 vrnila v Bangalore v Indiji, kjer je ustanovila vodilno svetovalno podjetje Roots & Wings in prakso integrativne medicine Sampurnah. S 30 letnimi izkušnjami v globalnih podjetjih, svojim strankam pripravlja izobraževanja na področju zdravja in rasti, ki temeljijo na zavesti. Med njenimi strankami so tudi ta multinacionalna podjetja; Tata Consultancy Services, Etsy, Societe Generale Bank, Microsoft, Vodafone in YPO skupine.

Intercontinental Ljubljana

26. 3. 2020

Lift creative ROI with neuroscience: winning with consumers in the age of distraction (dr. Satoshi Tsujimoto)

 

Vsebina:

Nevromarketing z vidika stranke (nevroznanstveno svetovanje vodilnim podjetjem in strankam z dejansko usmeritvijo za rast blagovne znamke z uporabo nezavednega odziva potrošnikov na oglaševanje, kreativno strategijo in pozicioniranje blagovne znamke. Nevroznanost in aplikativno nevraznanstveno svetovanje, analitično modeliranje, razvoj izdelkov in ustvarjalna komunikacija prek mobilnih, medijskih, CPG in socialnih medijev).

TBA

 

 

 Vabljeni!

 

 

Projekt sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Izvedene delavnice v 2019

 

 

IZVEDENE DELAVNICE

Za nami že več kot 85 uspešno izvedenih delavnic! 

 

Novice
Na vrh