Globalizacija nenehno sooča gospodarstva Evropske unije z novimi izzivi in vsi zaposleni državljani Evropske Unije bodo v prihodnje potrebovali širok nabor ključnih kompetenc za prožno prilagajanje hitrim spremembam v dinamičnem svetu.


Pri razvoju raznolikih individualnih kompetenc se mora omogočiti dostop do znanja vsem zaposlenim ne glede na družbene, kulturne in gospodarske okoliščine, da lahko dosežejo svoj potencial. Kot del programa »Kompetenčnih centri za razvoj kadrov 3.0« je cilj Kompetentne Slovenije brezplačno omogočiti dostop do novodobnih poslovnih znanj in veščin vsem, ki si to želijo. Posameznikom omogočimo razvoj ključnih kompetenc, ki jih potrebujejo oz. jih bodo potrebovali za uspešno nadaljevanje svoje karierne poti.

 

 

 

 

 

 

Napovednik delavnic Kompetentne Slovenije

 

 

21. 1. 2020

Mednarodni poslovni in diplomatski protokol (Duša Barbara Vidanovič)

 

Gospa Duša Barbara Vidanović, ki bo tudi vodila usposabljanja v Sloveniji, je svetovno priznana avtoriteta s področja mednarodnega poslovanja in diplomatskega protokola z bogatimi izkušnjami. Za njo je izvrstna kariera v diplomatski službi, poleg tega pa jo bogatijo številne izkušnje v mednarodnem poslovanju in sodelovanje z uglednimi nacionalnimi vladami, mednarodnimi organizacijami ter najuspešnejšimi korporacijami na svetu.

Na izobraževanju boste okrepili in usvojili znanje s področij poslovnega in diplomatskega protokola, sodobnega bontona in znanja s področja medkulturnega komuniciranja.

Ljudska univerza Jesenice

22. 1. 2020

Mednarodni poslovni in diplomatski protokol (Duša Barbara Vidanovič)

Na izobraževanju boste okrepili in usvojili znanje s področij poslovnega in diplomatskega protokola, sodobnega bontona in znanja s področja medkulturnega komuniciranja.

 

OZS Ravne na Koroškem

23. 1. 2020

AEIOU voditeljstva (Sonja Klopčič)

 

Namen delavnice AEIOU VODITELJSTVA je razkriti novo kodo voditeljstva, jo povezati z brezčasno modrostjo staroselcev s petih celin in tako navdihniti udeležence, da (ponovno) odkrijejo svoje poslanstvo in smisel ter s svojim delovanjem prispevajo k trajnostnemu uspehu – sebe osebno, timov, organizacije in skupnosti.

Poslovna stavba Slovenijales, Dunajska 22, Ljubljana

30. 1. 2020

Skočite iz cone udobja /povratna informacija (Urša Svetelj, CorpoHub) 

Posamezniki in organizacije najhitreje rastemo tako, da prejmemo povratno informacijo. Kljub temu, da se zavedamo pomena povratne informacije, jo redko podamo in še redkeje dobimo. Na delavnici bomo skočili iz cone udobja, vadili podajanje in prejemanje povratne informacije in drug drugemu pomagali oblikovati načrt ustreznega podajanja povratne informacije na konkretnih primerih udeležencev. Spoznali bomo primere dobre prakse, modele, ki nam pri tem lahko pomagajo in zgradili prve korake za gradnjo kulture rednega podajanja povratne informacije v naši organizaciji.

Poslovna stavba Slovenijales, Dunajska 22, Ljubljana

13. 2. 2020

Poslovni coaching – učinkovitejša komunikacija v timu in premagovanje stresa na delovnem mestu (Saša Božič)

Gre za kombinacijo Individualnega - Skupinskega Coachinga, z opravljenimi, analiziranimi ter predstavljenimi MBTI ter REISS osebnimi profili, ki se mi je v praksi in delu v Sloveniji izkazal za uspešnega pri premagovanju komunikacijskega šuma med sodelavci ter optimizaciji obvladovanju stresa in časa.

 

TBA

20. in 21. 2. 2020

Intenzivni dvodnevni Design Sprint Bootcamp

(Enej Gradišek, CorpoHub)

Obvezna prisotnost na obeh terminih!

 

Kaj boste pridobili z udeležbo Design Sprint Bootcampa?

Delavnica je zelo praktična, poglobljena in intenzivna. Gre za izboljšano različico prvotnega 5-dnevnega GV Design Sprint-a. V dveh intenzivnih dneh boste pridobili ZNANJE in se naučili različnih tehnik prepoznavanja idej, uglašenega osredotočenja, učinkovitih načinov izgradnje rešitev, ki omogoča kasnejše prototipiranje in testiranje s strankami. Po končani delavnici boste lahko samostojno izvedli svoj prvi Design Sprint znotraj podjetja.

TBA

11. 3. 2020

Kako vnesti kreativnost v vsakdanje delo? predavatelj Uroš Petrovič,  10- 15h

Vsebina delavnice:

-         Kako naj nedavno ugotovljene lastnosti možganov izkoristimo tako, da bomo dosegli to kar si želimo?

-         Kako aktiviramo to izjemno mrežo, ki jo povezuje na stotine milijard nevronov, da prične delovati kot nikoli doslej?

-         Kako naj si uspešno in brez napora zapomnimo pomembne stvari?

-         Kako naj to, kar delamo naredimo zanimivejše, tako za nas kot za druge?

-         Kako naj povežemo vse kar znamo in tako spoznamo to, česar pred tem nismo vedeli?

Vse to bomo skušali odkriti na delavnici, ki vas bo inspirirala, vlila novih idej in rešitev, tako poslovno, kot tudi v zasebnem življenju.

 

Triglav Lab, Dunajska 20, Ljubljana

24. 3. 2020

The Heroic Journey of Leaders for the Future (Nilima Bhat)

 

Nilima je 10 let uspešno vodila korporativno komuniciranje in PR za vodilne korporacije, kot so ITC-Welcomgroup, Philips India in ESPN STAR Sports. Z ustvarjalnim umom, empatičnimi komunikacijskimi veščinami in visoko profesionalnostjo, je vodila kompleksne projekte. Samo v  svoji zadnji vlogi v ESPN STAR Sports je bila odgovorna za vodenje korporativnih komunikacij za več kot 25 držav po Aziji. Po 10 letih življenja v tujini (Singapur, London, Hong Kong, Nemčija, USA), se je Nilima leta 2004 vrnila v Bangalore v Indiji, kjer je ustanovila vodilno svetovalno podjetje Roots & Wings in prakso integrativne medicine Sampurnah. S 30 letnimi izkušnjami v globalnih podjetjih, svojim strankam pripravlja izobraževanja na področju zdravja in rasti, ki temeljijo na zavesti. Med njenimi strankami so tudi ta multinacionalna podjetja; Tata Consultancy Services, Etsy, Societe Generale Bank, Microsoft, Vodafone in YPO skupine.

Intercontinental Ljubljana

26. 3. 2020

Lift creative ROI with neuroscience: winning with consumers in the age of distraction (dr. Satoshi Tsujimoto)

 

Vsebina:

Nevromarketing z vidika stranke (nevroznanstveno svetovanje vodilnim podjetjem in strankam z dejansko usmeritvijo za rast blagovne znamke z uporabo nezavednega odziva potrošnikov na oglaševanje, kreativno strategijo in pozicioniranje blagovne znamke. Nevroznanost in aplikativno nevraznanstveno svetovanje, analitično modeliranje, razvoj izdelkov in ustvarjalna komunikacija prek mobilnih, medijskih, CPG in socialnih medijev).

TBA

APRIL 2020

APRIL mesec zdravja

 

2. 4. 2020 – Čustvene spirale (Jan Kovačič)

9. 4. 2020 – Digitalni detox (Zinka Kosec)

23. 4. 2020 – Metoda petih zvezdic (M. Velej, R. Bošnjak)

TBA

16. 4. 2020

Poslovni protokol (Ksenija Benedetti)

Strunjan

7. 5. 2020

LEGO Serious Play z Jensom Rottbollom

TBA

12. 5. 2020

Werner Katzengruber - KHD Group (v Nemčiji razglašenega za osebnostnega coacha številka 1 )

Poslovna stavba Slovenijales, Dunajska 22, Ljubljana

 

   Vabljeni!

 

 

Projekt sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Izvedene delavnice v 2019

 

 

IZVEDENE DELAVNICE

Za nami že več kot 120 uspešno izvedenih delavnic! 

 

 

 

Novice
Na vrh