Vabimo vas, da se nam pridružite 28. maja 2019 na mednarodni konferenci z naslovom Voditelj prihodnosti, dirigent s posluhom za vsakogar: S personaliziranim pristopom do zavzetih zaposlenih, ki bo potekala na Brdu pri Kranju.


Izhodišče konference je personalizacija, saj živimo v dobi izbire, ko lahko svoje življenje oblikujemo glede na naše osebne interese, želje in potrebe. Personalizacija je trend, ki spreminja tudi upravljanje kadrov. Enotni kadrovski modeli in rešitve zato ne morejo ustrezati vsem zaposlenim.
 
Ključno vlogo pri personaliziranem razvoju in ravnanju s kadri ima gotovo vodja. Sposobnost prilagojenega komuniciranja s sodelavci je tako ključna kompetenca prihodnosti, ne glede na panogo.
 
Vodja jutrišnjega dne se zaveda, da so zaposleni med seboj različni in v vsakem sodelavcu vidi potencial, ki prispeva k uspehu tima, podjetja in širše družbe. V luči demografskih sprememb vidi raznolikost kot prednost, ustvarja medgeneracijsko sožitje in ve, da se največje zgodbe rodijo takrat, ko vse generacije, vsi zaposleni sodelujejo. Vodja jutrišnjega dne zato pozna svoje zaposlene, je odprt in spoštljiv poslušalec, skrbi za to, kaj sporoča svojim zaposlenim in kako.

 

Dogodek je namenjen vodjem, direktorjem ter direktorjem področja upravljanja človeških virov. Konferenca je brezplačna.

Konferenco pripravlja Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile - ASI v sodelovanju z Mojo zaposlitvijo - Optius in Zvezo ljudskih univerz Slovenije.

 

Veselimo se srečanja z vami!

 

 


Konferenco sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Na vrh