10.06.2019
Odprte prijave na delavnico za razpis KOC v Laškem in Ljubljani

V petek, 14. junija 2019, bo ob 10.30 uri v modri dvorani Kongresnega centra Thermana Laško potekala predstavitev razpisa Kompetenčni centri za razvoj kadrov (KOC) za obdobje 2019-2022. Predstavljene bodo uspešne zgodbe iz preteklih razpisov, priložnost pa tudi bo za mreženje zainteresiranih podjetij za vzpostavitev partnerstev.


S pomočjo evropskih sredstev se podjetja, ki delujejo na posameznem področju delovanja Strategije pametne specializacije, povežejo in pridobijo možnost, da usposabljajo zaposlene glede na potrebe v podjetju.

V tokratni izvedbi razpisa je novost v tem, da sedaj partnerstvu ni potrebno najprej izdelati modela kompetenc, ampak partnerstva pripravijo spisek kompetenc na podlagi največjih primanjkljajev ter pripravijo načrt usposabljanj zaposlenih. Za aktivnosti usposabljanj in zastopanje interesov posameznih podjetij partnerstva bo skrbela projekta pisarna partnerstva, v kateri bo sodelovalo več podjetij. Projektna pisarna bo tudi zadolžena za organizacijo skupnih usposabljanj za celotno partnerstvo. Cilj tokratnega razpisa je, da partnerstva več pozornosti posvetijo vsebini usposabljanj kot pa samemu številu vključitev.


Na delavnico v Laškem se lahko prijavite tukaj.

 

V četrtek, 20. junija 2019, bo ob 10. uri v Ljubljani (Dunajska 22) izvedena druga informativna delavnica, ki bo operativne narave in bo namenjena odprtim vprašanjem in težavam z izpolnjevanjem obrazcev. Prijavite se lahko tukaj.   

 

Za kakršnekoli informacije se lahko obrnete na koc3[@]sklad-kadri.si.

 

 

Vabimo vas, da še naprej spremljate našo spletno stran, kjer bodo objavljene podrobnejše informacije.

 

 

Program Kompetenčni centri za razvoj kadrov sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada

 

 

Na vrh