15.09.2017
Predstavitev razpisa za sofinanciranje šolnin

V četrtek, 28. 9. 2017, bo sklad na Ljudski univerzi v Radovljici organiziral predstavitveno delavnico na temo javnega razpisa za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni.

Na delavnici bomo predstavili razpis, katerega namen je povečati vključenost posameznikov v vseživljenjsko učenje ter izboljšati kompetence prebivalstva. 

Predstavitvena delavnica je namenjena vsem, ki so zaključili s srednješolskim izobraževanjem ali pa ga nameravajo zaključiti do 31. 8. 2018. 

Na delavnici bo predstavljen javni razpis in postopek pravilne izpolnitve prijavnega obrazca ter kaj vse je potrebno priložiti k popolni prijavi. Na delavnici bodo svetovalci pregledali prijavne obrazce, ki jih bo možno osebno oddati, zato se udeležencem svetuje, da s seboj prinesejo ustrezno označeno ovojnico.

Delavnica bo potekala v prostorih Ljudske univerze Radovljica, Kranjska cesta 4, Radovljica, v četrtek, 28. 9. 2017, ob 17. uri. Udeležba na delavnici je brezplačna. Prijave niso potrebne.

Za vse dodatne informacije, pišite na e-naslov: dir[@]sklad-kadri.si ali pa pokličite na telefonski številki: 01/434-58-84 ali 01/434-15-80.

 

 

Program sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Na vrh