30.04.2018
Operativni delavnici za končne prejemnike sredstev na javnem povabilu JP ASI 2017

V četrtek, 10. maja, in petek, 11. maja 2018, bosta za končne prejemnike sredstev na Javnem povabilu za podporo podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih ter krepitev njihovih kompetenc (JP ASI 2017) v okviru programa »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile« izvedeni operativni delavnici, in sicer v Laškem in Ljubljani.

Na delavnicah se bodo prejemniki sredstev podrobneje seznanili z Navodili za poročanje, z delovanjem portala ISS, ki ga bodo uporabljali pri napovedi usposabljanj in poročanju, posebno pozornost pa bomo namenili predstavitvi postopka priprave in oddaje Zahtevkov za sofinanciranje (ZzS) ter dokazil za uveljavljanje stroškov.

  • Prva operativna delavnica bo izvedena 10. maja v Laškem (Thermana Laško, Zdraviliška cesta 6), od 10.00 do 13.00, in je namenjena predvsem prejemnikom sredstev iz kohezijske regije Vzhodna Slovenija. Na delavnico se lahko prijavite tukaj.
  • Druga operativna delavnica bo izvedena 11. maja v Ljubljani (poslovna stavba Slovenijales, Dunajska cesta 22),  od 10.00 do 13.00, in je namenjena predvsem prejemnikom sredstev iz kohezijske regije Zahodna Slovenija. Na delavnico se lahko prijavite tukaj

 

Število mest na posamezni delavnici je omejeno.
Operativno delavnico sofinancirata Republika Slovenija, in sicer Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Na vrh