17.01.2017
»Maminih sinčkov ne zaposlujemo!« - vabljeni na okroglo mizo na Informativi 2017

Gostje:

Mateja Milost


Iztok BizjakMaja Bradeško


Ana Laura Rednak


Matic Vošnjak

 

Boštjan Bevec

Pridružite se diskusiji »Maminih sinčkov ne zaposlujemo!« v petek, 27. 1. 2017, kjer boste iz prve roke slišali, kaj delodajalci pričakujejo od mladih ob prehodu na trg delovne sile ter kako se že danes pripraviti na življenjske izzive. Z nami bodo zelo zanimivi gosti iz znanih slovenskih podjetij.


Kdaj:
petek, 27. 1. 2017  od  9.30 do 11.00 ure


Kje:
Gospodarsko razstavišče - Informativin forum (dvorana Kocka A2)


Gostje: 

  • Mateja Milost, direktorica, Fimago d.o.o. 
  • Iztok Bizjak, direktor, Gonzaga d.o.o.
  • Maja Bradeško, pomočnica izvršnega direktorja Gorenje d.d.
  • Ana Laura Rednak, izvršna direktorica Plastika Skaza d.o.o.
  • Matic Vošnjak, direktor, Competo d.o.o.
  • Boštjan Bevec, direktor, Konstrukcije Schwarzmann d.o.o.

Namen:  Z gosti bomo poudarili pomen lastne odgovornosti za uspeh, kaj lahko mladi naredijo že danes, da bodo jutri pripravljeni na življenjske izzive. Iz prve roke bomo slišali kaj delodajalci in kadrovniki pričakujejo od mladih, ki bodo kmalu stopili na trg delovne sile. Mladim želimo prenesti sporočilo o pomembnosti samostojnosti (odgovornosti) ter proaktivnega pristopa tekom izobraževalnega procesa.


Predavanje bo moderiral  Zoran Keser, skrbnik projekta Kompetenčni center za razvoj kadrov v lesni industriji (KOCles), Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije.

 


Zaradi omejenega števila sedišč in velikosti prostora, vas prosimo, da nam svoj interes o udeležbi sporočite na urska.jezovnik[@]sklad-kadri.si, v katerem navedete ime izobraževalne institucije ter okvirno število udeležencev. 

Na vrh