11.01.2016
Rok prijave: še 2120 dni
Se še odločaš, kam se vpisati? Pridruži se okrogli mizi »Naravoslovci vs. družboslovci« na Informativi 2016

Osnovnošolci, dijaki, bodoči študentje! Še ne veste, kam se boste vpisali? Pridružite se nam na okrogli mizi v petek, 22. 1. 2015, ob 9.15 uri, ki jo Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije pripravlja za mlade in pridobite iz prve roke informacije od zanimivih gostov, ki prihajajo iz uspešnih podjetij.

 

 

 

Okrogla miza »Naravoslovci vs. družboslovci« bo v petek, 22. januarja, ob 9.15 uri  v veliki predavalnici na Gospodarskem razstavišču na sejmu izobraževanja in poklicev - 8. Informativa 2015.


Pogovarjali se bomo, kakšne profile in kompetence podjetja iščejo pri mladih in kakšna so pričakovanja delodajalcev do njih ob zaposlitvi. Imeli boste priložnost dobiti aktualne nasvete iz »prve roke« in zastaviti vprašanja naslednjim gostom:

Pogovor bo povezoval Aleš Vidmar iz Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije.

 

Vabilo na dogodek najdete tukaj.

 

 

   

 

 
Rezervacijo za skupinsko udeležbo oddajte prek spletnega obrazca, ki ga najdete tukaj.

 

 

V času sejma Informativa vas vabimo, da nas obiščete tudi na skladovi stojnici. Pripravili smo veliko aktualnih informacij o vseh vrstah štipendij.


Tisti, ki bi želeli na študij v tujino ali ZDA, pa boste na stojnici pridobili nepristranske in zanesljive informacije o vseh akreditiranih visokošolskih institucijah v ZDA ter možnostih financiranja izobraževanja. Najdete nas v hali A2 (stojnica št. 33).


Vabljeni tudi k ogledu utrinkov iz lanske in predlanske okrogle mize.

 

Več o 8. Informativi najdete tukaj.

 

Se vidimo!

 

 

 

 

 

Na vrh