10.05.2018
Zavzeti ASI: udeležite se delavnice »Starostna razlika kot ključ do uspešnosti podjetja« v Slovenski Bistrici

V okviru cikla delavnic Zavzeti ASI bo v torek, 22. 5. 2018, na Ljudski univerzi v Slovenski Bistrici potekala delavnica »Starostna razlika kot ključ do uspešnosti podjetja«.

Poslovno okolje od podjetij zahteva, da se ves čas prilagajajo, iščejo nove priložnosti in upravljanje z raznolikostjo. Aktivno upravljanje raznolikosti prinaša ekonomske učinke za podjetja. Ti segajo od boljšega ugleda in prepoznavnosti podjetja med potrošniki, lažjega kadrovanja in zadržanja najbolj talentiranih sodelavcev, manjše fluktuacije, do večje kreativnosti in konkurenčnosti na novih globalnih trgih. Šele ko prepoznamo razlike, ki med nami obstajajo, jih lahko razumemo kot prednost, ki nas bogati.

 

Delavnica je predvsem namenjena vodstvenemu kadru, kadrovskim managerjem, kadrovikom. Predvidoma bo potekala od 9. do 14. ure z dvema vmesnima odmoroma.

 

Program delavnice v Slovenski Bistrici in prijava

 

Delavnice Zavzeti ASI, letos podnaslovljene Kadrovska funkcija: iz operativne v strateško, so zasnovane tako, da nudijo celovit pregled tem, povezanih z učinkovitim upravljanjem starejših zaposlenih.

 

 

Delavnice Zavzeti ASI sofinancirata Republika Slovenija, in sicer Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. 

 

Na vrh