12.06.2015
Vabljeni na usposabljanje Sodobni pristopi k vodenju v svetu

Kompetenčni center trgovine na debelo vabi na usposabljanje »Sodobni pristopi k vodenju v svetu«, ki je namenjeno vsem, ki v svojem delu sprejemajo odločitve in čutijo veliko odgovornost, ki jo njihovo delo prinaša. Potekalo bo 17.6. v Mariboru in 18.6. v Ljubljani.

 

V štirih šolskih urah boste pridobili nova znanja, ki so v Sloveniji še malo prisotna, vsako metodo pa bodo udeleženci lahko tudi sami preizkusili. Na usposabljanju boso udeleženci spoznali kako voditi posel, organizacijo, kje in kdaj se lotiti sprememb, kako ravnati z določenimi sodelavci ali zapleti ipd.

 

Usposabljanje bo potekalo:

 

• v sredo,17. 6. 2015, v Mariboru ob 14. uri v kletnih prostorih Štajerske gospodarske zbornice
• v četrtek, 18. 6. 2015, v Ljubljani ob 13.uri v prostorih podjetja SANOLABOR d.o.o.

 Prijavnico najdete tukaj.

 

 

Celotno vabilo si lahko preberete tukaj.

 

Kompetenčni center trgovina na debelo je nastal v okviru programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov, ki ga izvaja Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije.

 

 

 

 

Operacija se izvaja v okviru Evropskega socialnega sklada v okviru 1. razvojne prioritete »Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti« in prednostne usmeritve 1.2. »Usposabljanje in izobraževanje za konkurenčnost in zaposljivost« Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013.  

Na vrh