05.08.2015
Dobro motivirani zaposleni prodajo več

Kompetenčni center trgovine na debelo vabi na zaključni dogodek kompetenčnega centra KOC TED, ki je namenjen vsem, ki jih zanima področjem motivacije zaposlenih in spletnega oglaševanja. Potekal bo 27. avgusta 2015 v Konferenčnem centru terme Zreče.

Zakaj se udeležiti dogodka?

  • Ker boste prejeli orodja in znanja, kako povečati motivacijo in s tem storilnost zaposlenih.
  • Ker boste izvedeli, kako lahko uporabite vaše spletno stran za učinkovito povečevanje prodaje.
  • Ker bo predstavljeno, kako s spletnim oglaševanjem doseči  ustvarjanje novega povpraševanja.
  • Ker so to znanja in orodja, ki vas bodo dobro opremila za skok v delovno jesen.

Sodelovali bodo:


Mag. Radoš Skrt (Studio Moderna), dr. Franc Gider (GETAS), dr. Aleksander Zadel (Inštitut za osebni razvoj C.A.R.), Nina Potočnik (Kadring), Aleš Vidmar (predstavnik JS RS za razvoj kadrov in štipendije), mag. Mia Miše (Farmadent), predstavniki Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, predstavniki udeležencev v projektu.


Udeležba je brezplačna, vključena je tudi pogostitev.

 

Program


Prijavite se na e-naslovu: nadja.bezensek[@]kadring.si, najkasneje do torka, 25. 8. 2015.

 

 

Kompetenčni center trgovina na debelo je nastal v okviru programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov, ki ga izvaja Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije.

 

 

 

 

Operacija se izvaja v okviru Evropskega socialnega sklada v okviru 1. razvojne prioritete »Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti« in prednostne usmeritve 1.2. »Usposabljanje in izobraževanje za konkurenčnost in zaposljivost« Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013.  

Na vrh