21.05.2018
Vabilo na delavnico Zavzeti ASI: "Ohranimo povezanost delavca z delovnim okoljem"

V okviru cikla delavnic Zavzeti ASI bo v torek, 29. 5. 2018, od 9. do 14. ure na GZS OZ Koroška v Dravogradu potekala delavnica "Ohranimo povezanost delavca z delovnim okoljem".

Na delavnici bo mag. Sanda Avsec predstavila aktivno staranje in medgeneracijsko sodelovanje v delovnem okolju in prilagajanje delovnih mest v oceni tveganja delovnih mest. Prof. dr. Zvone Balantič, Matjaž Aberšek in prof. dr. Andrej Polajnar pa bodo govorili o ergonomiji s prilagajanjem delovnih mest starejšim. 

Delavnica je predvsem namenjena vodstvenemu kadru, kadrovskim managerjem, kadrovikom. 


Starost zaposlenega naj ne bo ovira – spremenimo to v prednost! Generacijska različnost zaposlenih pomeni pomemben vir znanja, izkušenj, informacij, kontaktov in odnosov, ki nastajajo v organizaciji in prinašajo uspeh in ugled podjetju. Sposobnost upravljanja s starostjo v delovno intenzivnih - proizvodnih podjetjih in s tem povezanimi izzivi, je za podjetje dodana vrednost in prednost pred ostalimi.


Program delavnice


Prijava


 


 

Delavnice Zavzeti ASI sofinancirata Republika Slovenija, in sicer Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada

Na vrh