06.02.2019
Vabilo k sodelovanju z avtorskimi prispevki na 14. mednarodni znanstveno-poslovni konferenci Družbena odgovornost in izzivi časa 2019

Inštitut za razvoj družbene odgovornosti IRDO organizira 14. mednarodno znanstveno-poslovno konferenco Družbena odgovornost in izzivi časa 2019 – Družbena odgovornost: razvoj, uporaba in merjenje vpliva. Potekala bo 20. in 21. junija 2019 na Univerzi v Mariboru.

Glavna tema konference IRDO 2019 je zagotoviti širši vpogled v to, kar lahko raziskovalci, učitelji in menedžerji storijo in bi morali storiti za vključitev družbene odgovornosti v svoje dejavnosti. Z izmenjavo izkušenj, bodisi teoretičnih bodisi praktičnih, bodo udeleženci pomagali najti pravo pot do družbeno odgovornega ravnanja v poslovnih organizacijah in, kar je najpomembneje, pri ljudeh. 

 

Organizatorji konference vljudno vabijo potencialne udeležence k sodelovanju na konferenci z avtorskimi prispevki in da delijo svoje poglede z drugimi avtorji in razpravljavci, vključno z znanstvenimi in drugimi raziskovalci, vrhunskimi svetovalci, drugimi strokovnjaki in izkušenimi praktiki, ki se bodo udeležili te konference kot udeleženci in / ali kot avtorji prispevkov. Zelo dobrodošli so mladi avtorji, dijaki in študentje, ki sodelujejo v izobraževalnih procesih. 

 

Pomembni datumi:

28. februar 2019 – predložitev povzetkov

5. marec 2019 – informacije o sprejemu

10. maj 2019 – celoten avtorski prispevek

junij 2019 – napoved programa konference

20.–21. junij 2019 - konferenca

 

Podrobnejše informacije na www.irdo.si.

Na vrh