05.10.2018
»V iskanju skupnega« delavnica za učinkovitejše sodelovanje z razumevanjem medosebnih in medgeneracijskih razlik. Vabljeni!

V petek, 19. 10. 2018, v Kopru in torek, 23. 10. 2018, v Šentjerneju bosta od 9. do 14. ure potekali delavnici z naslovom »V iskanju skupnega« s podnaslovom Kako s pomočjo razumevanja medosebnih in medgeneracijskih razlik vzpostaviti učinkovito sodelovanje. Delavnici bo vodil dr. Aleksander Zadel.

Odkrijte, od kod izvira vaša motivacija, spoznajte pomen kakovostnih odnosov in poiščite tisto, kar nam je skupno ne glede na to, v katerem življenjskem obdobju ste.


Na delavnicah bo dr. Zadel predstavil, kako motivirati sam sebe ter vzdrževati kondicijo za učinkovito delo in kako pri tem spodbujati sodelavce. Razložil bo pomen, ki ga imajo pri tem kakovostni medosebni odnosi in medgeneracijske razlike. Pri tem bo izhajal iz koncepta osnovnih potreb, ki je skupen nam vsem. Osredotočil se bo na še aktivno starejšo delovno silo ter predstavil značilnosti staranja, obdobja pred upokojitvijo in orisal, kakšne so posledice upokojitve za posameznika. Skupaj bomo razmišljali o značilnostih posameznih življenjskih obdobij in staranju, skušali razumeti razlike med generacijami ter poiskali tisto, kar nam je znotraj različnih življenjskih obdobij skupno.

Delavnici sta del sklopa delavnic ZAVZETI ASI, ki so namenjene predvsem vodstvenemu kadru, kadrovskim managerjem, kadrovikom in je za udeležence brezplačna. Število mest je omejeno.


Na delavnici se lahko prijavite tukaj.

Na vrh