12.03.2019
Udeležite se že druge podelitve priznanj SPP – Z leti še vedno zavzeti v okviru konference Zlata nit

28. marca bo v Ljubljani potekala Ustvarjalna konferenca o rasti in razvoju ljudi. Že drugič zaporedoma bodo v sklopu konference podeljena tudi priznanja Starejšim prijazno podjetje - Z leti še vedno zavzeti.

Vabimo vas, da se udeležite konference Zlata nit 2018, 28. marca 2019, od 11. do 16. ure, v Lutkovnem gledališču. Naslov letošnje konference je Rastemo, ker vključujemo s poudarkom na razvoju zaposlenih. Organizatorji obljubljajo navdihujoče govore, predstavitve dobrih praks vključevanja in interaktivnega dela ter priložnosti za povezovanje. Udeležba na konferenci je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava

V okviru konference bodo, tokrat že drugič, podeljena tudi priznanja Starejšim prijazno podjetje  – Z leti še vedno zavzeti. Priznanje želi dati veljavo in prepoznavnost tistim delodajalcem, ki pozornost posvečajo starejšim zaposlenim, cenijo njihove izkušnje, znanje in delavnost. Podjetjem, ki vlagajo v  njihovo osebno rast in razvoj ter jim zagotavljajo ustrezne delovne pogoje. Podjetjem, ki v starejših zaposlenih vidijo priložnost, izziv in potencial. 

 

Vabljeni!

 

 

 

Program Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Natečaj s priznanjem Starejšim prijazno podjetje: Z leti še vedno zavzeti je ena od aktivnosti projekta ASI - Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile in poteka pod okriljem projekta Zlata nit, ki ga organizira časopisna hiša Dnevnik. 

Na vrh