26.06.2018
Udeleženci delavnice »Poslovni protokol« zelo zadovoljni

Ekipa KOC 2.0 je v četrtek, 21. junija 2018, na Območni obrtno-podjetniški zbornici Ravne na Koroškem organizirala delavnico »Poslovni protokol«, v izvedbi šefinje Protokola Slovenije, Ksenije Benedetti.

Ksenija Benedetti je leta 1990 začela poslovno pot v Avditoriju Portorož, nadaljevala v Metropol Group d.d. na mestu vodje protokola. Julija 2000 je bila imenovana za šefinjo Protokola Republike Slovenije. V času njenega vodenja se je zvrstilo kar nekaj zgodovinskih dogodkov v Republiki Sloveniji, kjer je sodelovala, jih protokolarno pripravila in izvedla: prvi uradni kraljevi obisk v Republiki Sloveniji – obisk danske kraljice, vrh Bush Putin, 9. srečanje šestnajstih predsednikov srednjeevropskih držav, srečanje predsednikov vlad Hrvaške, Italije Madžarske in Slovenije, prva menjava predsednika naše države, uradni obisk španskega in švedskega kraljevega para, prireditve ob padcu Schengenske meje, državniški obisk britanskega kraljevega para. Od julija 2000 do danes je sodelovala pri pripravi in izvedbi 260ih državniških obiskov na najvišji ravni v Sloveniji in v tujini ter okrog 80ih državnih proslavah ter pri drugih, za državo pomembnih projektih.


Na delavnici so udeleženci izvedeli, zakaj je pomembna urejenost poslovnih prostorov, vse o poslovnih sestankih, še več o poslovnih in protokolarnih obiskih v podjetju ter pripravah na druge poslovne dogodke. Delavnice se je skupaj udeležilo približno 35 udeležencev iz vse Slovenije.


Udeleženci so bili z izvedbo delavnice zelo zadovoljni:


»Zelo je bilo poučno in odlično.«

»Dobro predavanje, ravno prava mera sproščenosti.«

»Spontano predavanje, lahko smo vprašali, kar nas je zanimalo. Predavanje ni bilo togo, malo je bilo tudi zabavno ob napakah, ki jih poznamo.«

»Praktični primeri poslovnih oblačil.«

»Všeč mi je bila vsebina in predstavitev te.«

»Hvala, da sem se lahko udeležila delavnice.«

»Hvala, da sem lahko prisostvovala.«


Več o Kompetentni Sloveniji in o napovedniku prihajajočih delavnic lahko preberete tukaj. V kolikor bi se želeli prijaviti na katero izmed njih, vas prosimo, da sledite povezavam, ki so navedene v vabilih.


 

Projekt sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.


Udeleženci delavnice »Poslovni protokol« zelo zadovoljni
Udeleženci delavnice »Poslovni protokol« zelo zadovoljni
Udeleženci delavnice »Poslovni protokol« zelo zadovoljni
Udeleženci delavnice »Poslovni protokol« zelo zadovoljni

Na vrh