30.05.2018
Študentje, vabljeni na dogodek PKP »Odskočna deska za tvoj uspeh«

Vse sodelujoče študente in druge vključene (mentorje, koordinatorje) v projektih Po kreativni poti do znanja (PKP) ter vse tiste, ki vas zanima, kakšne kompetence, znanja, izkušnje in izzive študentje pri sodelovanju na projektih pridobijo ter kakšne priložnosti se jim, tudi zaradi znanstev z mentorji in podjetji, ob vstopu na trg dela obetajo, vabimo na dogodek »Odskočna deska za tvoj uspeh«, ki bo potekal v petek, 1. junija 2018, na Fakulteti za turistične študije – Turistica v Portorožu.

V prvem delu dogodka (10.15–10.45) se bodo študentje seznanili z najpogostejšimi napakami pri administrativnem delu in kako odpraviti le-te, izvedeli pa bodo tudi, kaj koristnega lahko izpolnjevanje časovnic prinese. V drugem delu dogodka (11.00–12.30) pa bodo na okrogli mizi »PKP – odskočna deska za uspešno karierno pot« svojo zgodbo, povezano s PKP-jem, pripovedovali študent, predstavnik kariernega centra in podjetnik. Vsak skozi svojo vlogo bodo predstavili pozitivne vidike sodelovanja na projektih PKP, izkušnje in kompetence, ki jih vključen študent pridobi, ter priložnosti, ki se mu ob tem ponujajo.

 

Celotni program dogodka

 

Udeležba na dogodku je brezplačna, za vse udeležence je tudi organiziran brezplačni prevoz iz Maribora, Ljubljane in Novega mesta.

Odhod avtobusa:

  • MARIBOR: ob 6.15, pri rektoratu UM, Slomškov trg)

  • LJUBLJANA: ob 8.00, končna postaja LPP št. 6, Dolgi most)

  • NOVO MESTO: ob 7.00, pri sedežu UNM, Na Loko 2)

 

Prijavite se lahko tukaj. Prijave so možne do zapolnitve mest oz. najkasneje do srede, 30. 5. 2018.


 

 

Program sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada  

Na vrh