Novica

16.05.2019
Razkrivamo podrobnejši program konference

28. maja 2019 pripravljamo mednarodno konferenco Voditelj prihodnosti, dirigent s posluhom za vsakogar, ki bo potekala na Brdu pri Kranju. Objavljen je podrobnejši program konference.


Zanimiv program bodo z nami soustvarjali tako domači kot tuji vrhunski govorci in strokovnjaki -  Glenn Rolfsen, Johannes Gutmann, Deiric McCann, Bob Davids, Nika Deu, dr. Samo Rugelj in dr. Viktor Šajn. Posredovali nam bodo nova znanja, koncepte in pretresli ter morda celo spremenili nekatera naša ustaljena prepričanja in mnenja. Konferenco bo odprla mag. Ksenija Klampfer, ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

 

Konferenco pripravlja Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile - ASI v sodelovanju z Optius Moja zaposlitev in Zvezo ljudskih univerz Slovenije.

 

Prijave so zaključene.

 

Program konference.

 

Več informacij o konferenci najdete tukaj.

 

 

Konferenco sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.