09.04.2019
Prijave na mednarodno konferenco - Voditelj prihodnosti, dirigent s posluhom za vsakogar - so odprte!

Vabimo vas, da se nam pridružite 28. maja 2019 na mednarodni konferenci z naslovom Voditelj prihodnosti, dirigent s posluhom za vsakogar: S personaliziranim pristopom do zavzetih zaposlenih, ki bo potekala na Brdu pri Kranju.

 


Rdeča nit tokratne konference je personalizacija, ki vpliva in spreminja tudi upravljanje kadrov. Vodja jutrišnjega dne se zaveda, da so zaposleni med seboj različni in v vsakem sodelavcu vidi potencial, ki prispeva k uspehu tima, podjetja in širše družbe. V luči demografskih sprememb vidi raznolikost kot prednost, ustvarja medgeneracijsko sožitje in ve, da se največje zgodbe rodijo takrat, ko vse generacije, vsi zaposleni sodelujejo. 
 

Program konference z govorci bo objavljen kmalu. Več informacij in prijavo na konferenco najdete tukaj.

 

Dogodek je namenjen vodjem, direktorjem ter direktorjem področja upravljanja človeških virov. Zaradi velikega zanimanja za lanskoletno konferenco vas prosimo, da se čim prej prijavite (najkasneje do 30. aprila).

 

Konferenco pripravlja Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile - ASI v sodelovanju z Mojo zaposlitvijo - Optius in Zvezo ljudskih univerz Slovenije.

 

Veselimo se srečanja z vami!

 

 

Konferenco sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Na vrh