19.09.2018
Prevetrite svoja prepričanja in vzorce delovanja o več generacijah na delovnem mestu na delavnici z Miquelom Lladóm

V sredo, 10. 10. 2018, bo od 9. do 14. ure v Šmarjeških Toplicah potekala delavnica z naslovom Več generacij na delovnem mestu: prevetrimo svoja prepričanja in vzorce delovanja. Vodil jo bo profesor strateškega managementa ter redni profesor na IESE poslovni šoli, mentor z bogatimi izkušnjami mnogim direktorjem Miquel Lladó.

Vabimo vas, da se udeležite delavnice in da skupaj razmislimo o pomenu večgeneracijske delovne sile kot o vrednoti, o pomembnosti razumevanja različnih generacij in o tem, kaj lahko kot posamezniki storimo glede prihajajočih demografskih izzivov. Udeleženci boste imeli priložnost odkriti nov način razmišljanja in spremeniti svoj odnos do generacijsko raznolike delovne sile. Prav tako boste lahko v okviru delavnice delili svoja razmišljanja o medgeneracijskih izzivih z drugimi. Aktualna dogajanja, prakse in primeri iz drugih državah ter primerjava teh s slovenskimi na področju soočanja z izzivi raznolike delovne sile vam bo ponudila spodbudo za premislek in osnovo za sprejemanje novih odločitev. 

 

Delavnica je ena izmed delavnic sklopa ZAVZETI ASI, ki so namenjene predvsem vodstvenemu kadru, kadrovskim managerjem, kadrovikom in je za udeležence brezplačna. Število mest je omejeno. Delavnica poteka v angleškem jeziku, tolmačenje ni zagotovljeno. Prijavite se lahko najkasneje do ponedeljka, 8. 10. 2018. 


Prijavite se lahko tukaj.


Program delavnice


Cikel delavnic Zavzeti ASI se izvaja v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI), ki ga sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Na vrh