25.03.2019
Predstavitev študija v ZDA in možnosti sestave edinstvene študijske smeri

V sredo, 3. 4. 2019, bo med 17. in 18. uro v prostorih sklada potekala predstavitev študija v ZDA z gostjo iz Champlain College.

Dogodek je namenjen predvsem dijakom 2. in 3. letnika, ki razmišljajo o študiju v ZDA in jih zanima možnost sestave svoje edinstvene študijske smeri iz različnih predmetnikov izbranega področja ali iz predmetnikov različnih področij.

Več o tem, zakaj na študij v ZDA, kaj vse lahko tam študirate, kaj tovrstna izobrazba omogoča posamezniku na karierni poti ter kakšne so posebnosti izobraževanja in poučevanja v ZDA, kako šole izbirajo svoje kandidate in kako je s financami in finančno pomočjo nam bo predstavila gostja Jessa Karki iz Champlain College (Director, International Student Services), ki bo dodatno izpostavila možnosti izbire ustreznega študija, kadar vaš študij vsebuje zelo specifične glavne predmete.

Na voljo bo dovolj časa tudi za vprašanja udeležencev.

Dogodek je še eden v sklopu skupinskih predstavitev in delavnic, namenjenih dijakom, ki želijo spoznavati raznolikost in možnosti študija v ZDA, prijavne postopke in druge aktivnosti, povezane s študijem v ZDA in bo potekal v angleškem jeziku brez prevajanja. Dogodek se bo snemal in bo objavljen na EducationUSA Slovenia Facebook strani.

Termin:

sreda, 3. 4. 2019, med 17.00 in 18.00

Lokacija:

EducationUSA, knjižnica, I. nadstropje, Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS, unajska cesta 20, Ljubljana


Prijava:

Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna registracija, ki je dostopna TUKAJ.


Zaradi omejitve števila mest vas prosimo, da nas v primeru odpovedi o tem obvestite na
EducationUSA[@]sklad-kadri.si.

 

Na vrh