18.01.2019
Predstavitev študija v ZDA in pridobitve Vera štipendije za študente iz Slovenije

V ponedeljek, 28. 1. 2019, bo med 17. in 18. uro potekala predstavitev študija v ZDA z gostom z ameriške univerze DePauw University. Udeležba je brezplačna, zaradi omejitve mest pa je potrebna predhodna registracija. Dogodek se bo snemal.

Dogodek je namenjen predvsem dijakom 2. in 3. letnika, ki razmišljajo o študiju v ZDA in se sprašujejo, ali je to zanje sploh finančno izvedljivo. Več o tem, zakaj na študij v ZDA, kaj vse lahko tam študirate, kaj tovrstna izobrazba omogoča posamezniku na karierni poti ter kakšne so posebnosti izobraževanja in poučevanja v ZDA, kako šole izbirajo svoje kandidate in kako je s financami in finančno pomočjo pa nam bo predstavil naš gost Loutfi Jirari z DePauw University (Senior Assistant Director of International Admissions), ki bo dodatno izpostavil možnost pridobitve štipendije VeraVera Scholarship«), do katere so upravičeni ravno dijaki oz. študenti iz Slovenije.

 

Na voljo bo dovolj časa tudi za vprašanja udeležencev.

Dogodek je še eden v sklopu skupinskih predstavitev in delavnic, namenjenih dijakom, ki želijo spoznavati raznolikost in možnosti študija v ZDA, prijavne postopke in druge aktivnosti, povezane s študijem v ZDA in bo potekal v angleškem jeziku brez prevajanja. Dogodek se bo snemal in bo objavljen na EducationUSA Slovenia Facebook strani.
 
Termin:
ponedeljek, 28. 1. 2019, med 17.00 in 18.00
 
Lokacija:
EducationUSA, sejna soba, I. nadstropje
Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS
Dunajska cesta 20, Ljubljana
 
Prijava:
Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna registracija, ki je dostopna TUKAJ.
 

Zaradi omejitve števila mest vas prosimo, da nas v primeru odpovedi o tem obvestite na EducationUSA[@]sklad-kadri.si.

Na vrh