Novica

25.08.2016
Predstavitve novega razpisa Po kreativni poti do znanja

V prihodnjih dveh tednih bodo potekale informativne delavnice za potencialne prijavitelje, kjer bodo predstavniki sklada podrobneje predstavili razpis za sofinanciranje projektov Po kreativni poti do znanja. Delavnice bodo v Ljubljani, Mariboru, Kopru in Novi Gorici.

Sklad je 12. avgusta 2016 na svoji spletni strani in v Uradnem listu RS št.54 /16 objavil razpis za sofinanciranje projektov Po kreativni poti do znanja.


Vse zainteresirane prijavitelje in potencialne partnerje v projektu vabimo na informativne delavnice, ki bodo potekale v Ljubljani, Kopru, Mariboru in Novi Gorici. Delavnice bodo trajale predvidoma 1 uro. 


RAZPORED DELAVNIC


Datum in ura delavnice

Kraj

30. avgust 2016 ob 12.30 uri

Univerza v Ljubljani, Zbornična dvorana, I. nadstropje

5. september 2016 ob 11. uri

Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, Maribor, Velika dvorana

7. september 2016 ob 10. uri

Univerza na Primorskem, Titov trg 4, Koper, Palača Armeria, sejna soba

9. september 2016 ob 11. uri

Evropska pravna fakulteta, Delpinova ulica 18/b, Nova Gorica

  


Na delavnicah bomo podrobno predstavili vsebino novega javnega razpisa  in pogoje, ki jih morajo izpolnjevati prijavitelji ter odgovarjali na vprašanja v zvezi z javnim razpisom.

Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite na elektronski naslov: pkp[@]sklad-kadri.si in zraven pripišete, katere delavnice se boste udeležili. 

 

Vabljeni! 

Program financirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter  Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada.