04.10.2018
Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor častni pokrovitelj mednarodne konference sLOVEnian DIGITALization Competences

Z veseljem sporočamo, da je predsednik Republike Slovenije, Borut Pahor, potrdil častno pokroviteljstvo naše konference sLOVEnian DIGITALization Competences, Razvoj kompetenc za digitalizacijo slovenskih podjetij, ki bo potekala 22. in 23. oktobra 2018, Brdo@Kranj.si.

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, s svojim častnim pokroviteljstvom podpira naša prizadevanja, spodbuja naše ideje in se zavzema za razvoj kompetenc na področju digitalizacije slovenskih podjetij. To je lahko pomembna vzpodbuda za naša podjetja, da se čim hitreje priključijo procesu digitalizacije, ki prinaša veliko pozitivnih poslovnih učinkov, kar bomo na naši konferenci tudi praktično prikazali s pomočjo vabljenih strokovnjakov.

Med njimi je potrebno izpostaviti Daniela Newmana, glavnega analitika pri podjetju Futurum Research. Mnogi ga naslavljajo kot futurologa, čeprav predstavlja ideje in procese, ki se uveljavljajo že sedaj, v tem trenutku. Najavo njegovega predavanja in delavnice, kjer bo predstavil kaj morajo vodje vedeti o digitalni transformaciji in kako se nanjo pripraviti, si lahko ogledate tukaj.O vplivu tehnologij na dinamiko na delovnem mestu ter generacijsko raznolikost pa bo podrobneje spregovorila gospa Holly Moore, direktorica podjetja Growing Leaders. Težave, ki jih digitalizacija prinaša v delovno okolje, kjer delajo različne generacije, je potrebno primerno nasloviti in se nanje odzvati. Delček rešitev, ki jih ponuja Holly Moore in ki jih bo predstavila na naši konferenci si lahko ogledate tukaj.

 Več informacij o konferenci lahko najdete na spletni strani https://lovedigital.si/, kjer se na dogodek tudi registrirate. Prijava na dogodek je brezplačna. Prijave zbiramo do zapolnitve mest, vendar ne kasneje kot do 10. 10. 2018.

Na vrh