08.11.2019
Operativni delavnici za prejemnike sredstev na javnem povabilu ASI 2019

V četrtek, 14. 11. 2019, in v torek, 19. 11. 2019, bosta v Ljubljani in Celju izvedeni operativni delavnici za končne prejemnike sredstev na Javnem povabilu za podporo podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih ter krepitev njihovih kompetenc 2019 (JP ASI 2019) v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile.

 

Na delavnicah se bodo prejemniki sredstev JP ASI 2019 podrobneje seznanili z Navodili za poročanje, z delovanjem portala ISS, ki ga bodo uporabljali pri napovedi usposabljanj in poročanju, posebno pozornost pa bomo namenili predstavitvi postopka priprave in oddaje Zahtevkov za sofinanciranje (ZzS) ter dokazil za uveljavljanje stroškov.

 

  • Prva operativna delavnica bo izvedena 14. 11. 2019 v Ljubljani (Konferenčna dvorana Rim, Hiša Evropske Unije, Dunajska cesta 20, 1000 Ljubljana), od 9:30 do 12:30, in je namenjena predvsem prejemnikom sredstev iz kohezijske regije Zahodna Slovenija.
  • Druga operativna delavnica bo izvedena 19. 11. 2019 v Celju (Dvorana Celjanka v Kongresnem centru Celje, Dečkova cesta 1, 3000 Celje), od 9:00 do 12:00, in je namenjena predvsem prejemnikom sredstev iz kohezijske regije Vzhodna Slovenija.

 

Prijava na delavnico je obvezna! Prijavite se lahko tukaj, in sicer najkasneje 1 dan pred delavnico do 9. ure oz. do zapolnitve mest. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo. 
V kolikor bo večji interes kot je na voljo sedežev v posamezni dvorani, bomo organizirali dodatno delavnico.

 

Obenem vas obveščamo, da smo objavili nova, popravljena Navodila za poročanje. Navodila niso bistveno spremenjena v samem poteku izvajanja, ampak bolj v smislu razumljivosti, uskladitev z delovanjem portala ISS in lažjega izvajanja projekta. Prejemniki sredstev naj se z navodili seznanijo, saj so jih pri izvajanju aktivnosti JP ASI 2019 dolžni upoštevati. Dostopna so tukaj.

 

Vsi, ki se boste udeležili delavnice v Ljubljani v Hiši Evropske Unije, si lahko pred ali po delavnici brezplačno ogledate tudi multimedijski center Doživi Evropo.

 

Vabljeni!

 

 

 

Projekt ASI sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

 

Na vrh