27.06.2018
Novi kompetenčni centri že začenjajo z delom

V ponedeljek, 18. 6., in v sredo, 20. 6. 2018, sta potekala prva tako imenovana »kick off« sestanka s partnerstvi dveh izmed novih šest KOC-ev, izbranih na dodatnem javnem razpisu za sofinanciranje vzpostavitve in delovanja kompetenčnih centrov za leto 2018.

Namen sestankov je bilo seznaniti partnerje v partnerskih skupinah novih KOC-ev z delovanjem kompetenčnih centrov in odgovoriti na vprašanja, vezana na sam način sodelovanja. V ponedeljek sta se člana ekipe KOC 2.0, vodja Anton Golob ter Vladimir Milovanović, udeležila sestanka KOCTEH, ki združuje podjetja na področju zasebnega varovanja.
V sredo je potekal še en uspešen sestanek KOCMAT, ki združuje podjetja v industriji predelovanja kovin. Sestanek se je odvijal na sedežu podjetja Impol d.o.o. v Slovenski Bistrici. Zbranim sta člana ekipe KOC 2.0 podala splošne informacije, razložila cilje, ki jih je potrebno doseči, podrobnosti glede dela in vloge projektnih pisarn na strateškem, vsebinskem, tehničnem in administrativnem področju. Udeleženci so imeli ob tem tudi priložnost slišati tudi vse pozitivne izkušnje in prakse preteklih in že obstoječih kompetenčnih centrov, kar so ocenili kot izredno dobrodošlo in koristno.


 

Program sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Na vrh