18.10.2019
Kompetentna Slovenija napoveduje nove termine delavnic, gostili bodo tudi enega od 100 najvplivnejših Londončanov Timothy Armooja

V sklopu Kompetentne Slovenije napovedujemo nove termine delavnic, ki potekajo v sodelovanju z deležniki na različnih koncih Slovenije.

Kompetentna Slovenija v okviru programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov 3.0 vam bo do leta 2022 ponudila zelo zanimive, in za vas brezplačne delavnice. Da si boste lahko pravočasno rezervirali termine zainteresiranih delavnic, objavljamo program, ki ga sproti dopolnjujemo.

 

 

20. novembra 2019 bomo v Ljubljani gostili enega od 100 najbolj vplivnih Londončanov in predstavnika Generacije Z - Timothy Armooja. Prijave so že odprte - prijave zbiramo tukaj.

 

 

 

 

 

 

Ste že oddali soglasje po GDPR, da vam lahko pošiljamo vabila? Vabimo vas, da se za prejemanje vabil s spletno prijavo, vpišete na naslednji povezavi in si tako zagotovite udeležbo, saj je zainteresiranost zelo velika in se prosta mesta hitro zapolnijo.

 

 

NAPOVEDUJEMO

 

7. 11. 2019

Agile Leadership (Matej Golob, CorpoHub)

 

Agile Leadership delavnica je namenjena vodjem in članom ekip, ki se soočajo z nepredvidljivim okoljem delovanja (VUCA = Volatility, Uncertainty, Complexity, Ambiguity), v katerem je vedno težje napovedovati korake in aktivnosti v prihodnosti. Agilni načini razmišljanja, prilagajanja in delovanja - med njimi najbolj razširjen Scrum - imajo že dolgo zgodovino na področju razvoja programske opreme, v zadnjih letih pa se širijo tudi na druga področja: HR, marketing, management ...

 

Prijave bodo kmalu odprte!

TBA

20. 11. 2019

Generation Z?-how to win their hearts (Timothy Armoo)

Eden od 100 najbolj vplivnih Londončanov in TEDx govorec

Kako oglaševati, da dobimo pravi kader? Kako mlajšim generacijam približati in narediti delovna okolja, delovne mesto bolj zanimiva? Kakšne so karakteristike novih generacij, ki prihajajo in so že na tržišču? Kakšna so njihove prioritete v relaciji družina-služba? Kako jih vključevati v medgeneracijske time? Ter nenazadnje kako v poslovnem okolju iz novih generacij izvabiti najboljše, kar znajo?

 

13.00 – 16.00  (Prijavite se tukaj)

Plaza Radisson Blu, Ljubljana

December

2019

SKRB  ZA DOBRO POČUTJE SE ZAČNE PRI POSEMEZNIKU

December bo Kompetentna Slovenija namenila delu na posamezniku, zato bodo tudi vsebine Kompetentne Slovenije temu prilagojene.

 

4. 12. 2019 - AEQ delavnica s trenerjem Blažem Jancem

5.12.2019 - Zdravi in vitalni na delovnem mestu in v svojem domačem okolju z Blanko Gašperlin in Sandro Preradović, SITA d.o.o.

12. 12. 2019 - WELLBEING MANAGEMENT - lastno počutje na delovnem mestu z Zinko Kosec

18. 12. 2019 - Čustvena inteligenca na delovnem mestu - Jasna Štamcar in Alex Gregorič , Ljubljana

 

TBA

8.1., 22.1., 5.2., 4.3. in 18.3. 2020 (5 terminov)

Delavnica – trening za vodje z Bojano Florjančič (Hansen Beck – prej Gustav Käser)

 

Za zakonite zastopnike, člane uprav.

Obvezna prisotnost na vseh 5 terminih!

 

Ljubljana

16.1.2020

Pozabite na uporabnike – začnite razmišljati o ljudeh!

Ljubljana

30. 1. 2020

Skočite iz cone obdobja /povratna informacija

(Urša Svetelj, CorpoHub)

 

TBA

20. in 21. 2. 2020

Intenzivni dvodnevni Design Sprint Bootcamp

(Enej Gradišek, CorpoHub)

 

Obvezna prisotnost na obeh terminih!

TBA

 

Več informacij o Kompetentni Sloveniji najdete tukaj.

Vljudno vabljeni!

 

 

Projekt Kompetenčni centri za razvoj kadrov sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Na vrh