13.12.2018
Kompetenčni centri za razvoj kadrov svoje rezultate in uspehe predstavljajo na zaključnih konferencah

V mesecu decembru potekajo zaključne konference Kompetenčnih centrov za razvoj kadrov, ki jih sofinancirata Evropska unija iz Evropskih socialnih skladov ter MDDSZ. Projekt v okviru sklada vodi ekipa KOC 2.0.

V četrtek, 12. decembra 2018, je v Celju potekalo zaključno srečanje projektnih partnerjev Kompetenčnega centra za razvoj kadrov na področju orodjarstva (KOC KOR). Dogodek sta organizirala prijavitelj projekta, TECOS, in kadrovski partner, Kompetenca d.o.o.

 

V uvodnem delu dogodka je dr. Matjaž Milfelner, koordinator projekta iz podjetja TECOS, predstavil dosedanje dosežke v projektu. V drugem delu je potekala okrogla miza, ki jo vodila Tina Kastelic iz podjetja Kompetenca d.o.o., na kateri so partnerska podjetja predstavila dobre prakse usposabljanj v podjetjih.

 

 

Dogodka sta se s strani sklada, iz projektne pisarne KOC 2.0, udeležila Anton Golob in Karin Sulič, ki sta predstavila dosežke celotne operacije KOC 2.0 in pohvalila delo projektne pisarne in celotnega partnerstva KOC KOR. Sledilo je neformalno druženje, ob katerem so udeleženci lahko izmenjali svoja mnenja.  

 

 

 

 

Program Kompetenčni centri za razvoj kadrov (KOC 2.0) sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Na vrh