26.04.2018
Kako osmisliti motivacijo za rast v zrelih letih? Vabljeni na delavnico!

V sredo, 9. 5. 2018, bo med 9. in 14. uro, v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur, potekala delavnica z naslovom »Motivacija za osebno rast v zrelih letih: Kako jo osmislimo?«. Udeležencem bo ponudila odgovore na vprašanja, zakaj je smisel dela nujno povezan z osebno rastjo ter kako lahko kadrovik in manager vplivata na večjo zavzetost in aktivacijo starejših.

Delavnico bosta izvedli mag. Sonja Klopčič in mag. Edita Krajnović. Namenjena je vodstvenemu kadru, managerjem, kadrovskim managerjem in kadrovikom, ki želijo vedeti, kako motivirati starejše zaposlene. Na delavnici bodo udeleženci lahko prepoznali povezanost med osebnim razvojem in razvojem organizacije. Izvedeli bodo, zakaj je smisel pomemben v obdobju poznih srednjih let ter kako lahko vodje vplivajo na oblikovanje smisla dela posameznika in okrepijo njegovo motivacijo. Preizkusili bodo lahko tudi konkretna orodja, pristope in metode, kako vplivati na vključenost in višjo zavzetost starejših zaposlenih in spoznali dobre prakse iz slovenskega okolja. 


Dodana vrednost delavnice:

  • izbrane Ideje za voditelje, ki govorijo o zavzetosti in (samo)motivaciji,
  • možnost preizkusa simulatorja staranja (zagotavlja ga Pokojninska družba A).


 

Program delavnice

 

Delavnica je brezplačna, potrebna pa je prijava do torka, 8. 5. 2018.

 

Prijavite se lahko tukaj.

 

 

Delavnico sofinancirata Republika Slovenija, in sicer Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.  

Na vrh