Novica

22.01.2020
Kako do uspešnega medgeneracijskega vodenja? Prijavite se na konferenco Trk generacij in poiščite rešitve za vaše podjetje

Na konferenci, ki bo potekala 4. marca 2020 v Kongresnem centru Celje, bomo s pomočjo različnih pristopov, oblik dela in predstavitvijo dobrih praks pokazali, zakaj je medgeneracijsko vodenje v sedanjem raznolikem delovnem okolju nujno potrebno. Prijave so že odprte - postanite del rešitve!

 

Nekateri verjamejo v medgeneracijske razlike na delovnem mestu, drugi pa menijo, da so mit. Po drugi strani pa zaposleni različnih starosti vidijo svet različno, saj se srečujejo z različnimi življenjskimi izzivi. Ne glede na to pa zagotovo drži, da se lahko drug od drugega veliko naučimo.


Zato se nam 4. marca 2020 pridružite na celodnevni konferenci Trk generacij - kako do uspešnega medgeneracijskega vodenja?, ki bo potekala v Kongresnem centru Celje.

 

Prepričajte se, da lahko sinergija različnih generacij pozitivno vpliva na delovanje in uspešnost podjetja!

 

 

 

Konferenca bo z okroglo mizo, praktičnim formatom izvedbe, vrhunskimi strokovnjaki ter s primeri dobre prakse skušala predstaviti, kako lahko sinergija različnih generacij pozitivno vpliva na delovanje in uspešnost podjetja.


Pogledali bomo, kakšne so razlike med generacijami, kaj imajo skupnega in kako doseči sožitje med njimi. Poiskali bomo formulo za uspešno vodenje različnih generacij in osvetlili, kakšno vlogo ima pri tem čustvena in socialna inteligenca ter spoštovanje raznolikosti. Zanimalo nas bo tudi, kaj se lahko generacije naučijo druga od druge, zato bomo podrobneje obravnavali različne oblike prenosa znanja, kot so medgeneracijski timi, mentorstva ter nasledstva.


V okviru okrogle mize bodo uspešni predstavniki različnih generacij razbijali stereotipe o svoji in drugih generacijah. S pomočjo uporabne psihologije se bomo lotili razvijanja vodstvenih veščin s poudarkom na medgeneracijskem vodenju. Na koncu pa nas bodo navdušile uspešne prakse podjetij s področja medgeneracijskega sodelovanja. Podelili bomo tudi priznanja Glasnik razvoja starejših zaposlenih
Pridružite se nam in postanite del rešitve!

 

Podrobni program konference in glavni govorniki bodo objavljeni kmalu.

 

Konferenca je za udeležence brezplačna. Prijavite se lahko tukaj.

 

 


Konferenco pripravlja Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – ASI, sofinancirata jo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.