19.09.2018
Je lahko podjetje uspešno brez strategije upravljanja starejših zaposlenih? To boste lahko ugotovili na delavnici »Strategija 45+, da ali ne?«. Vabljeni!

V sredo, 3. 10. 2018, bo od 9. do 14. ure v Domžalah potekala delavnica z naslovom »Strategija 45+, da ali ne?«. Vodili jo bodo dr. Andrej Raspor, mag. Janez Žezlina in dr. Bojan Macuh.

Vabimo vas, da se udeležite delavnice in iz prve roke izveste, kako začeti s pripravo strategije, kaj menedžment pričakuje od kadrovske funkcije in kakšne sodobne HRM strategije so temelj poslovne strategije podjetja. Odkrili boste tudi, kako pridobiti podporo vodstva in zaposlenih za vpeljavo strategije v podjetje ter sam proces vpeljave. Na delavnici boste poglobili svoje znanje o starosti, staranju, starejših zaposlenih, medgeneracijskem sodelovanju, solidarnosti in medgeneracijskem dialogu. Obenem se boste imeli možnost seznaniti  s praktičnimi primeri iz sodobne poslovne prakse ter skupaj s strokovnjaki analizirali težave, s katerimi se srečujete, ter si izmenjali koristne in uporabne izkušnje.

 

Uporabljena metoda dela na delavnici bo prebojnik. Z njim boste osvojili metodologijo za analizo obravnavanih ključnih problemov in izzivov, ki jih imajo kadrovske službe pri izdelavi in vpeljavi kadrovske strategije v podjetje.

 

Delavnica je ena izmed delavnic sklopa ZAVZETI ASI, ki so namenjene predvsem vodstvenemu kadru, kadrovskim managerjem, kadrovikom in je za udeležence brezplačna. Število mest je omejeno. Prijavite se lahko najkasneje do torka, 2. 10. 2018.


Prijavite se lahko tukaj.


Program delavnice Cikel delavnic Zavzeti ASI se izvaja v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI), ki ga sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Na vrh