23.01.2019
Javni natečaj za podelitev štipendij za poklicno delo v Slovenski vojski

Ministrstvo za obrambo RS, Slovenska vojska, je objavilo javni natečaj za podelitev štipendij za poklicno delo v Slovenski vojski.

Ministrstvo za obrambo RS, Slovenska vojska, je objavilo javni natečaj za podelitev 200 štipendij kandidatom za vojake, srednješolskih in poklicnih izobraževalnih programov za poklicno delo v Slovenski vojski za šolsko leto 2018/2019, ki bodo štipendijo prejemali od vključno drugega letnika dalje. 

 

Zainteresirani lahko prijavo pošljejo do vključno 31. avgusta 2019 preko aplikacije za oddajo e-prijav na spletni strani www.postanivojak.si oziroma na upravi za obrambo na območju stalnega prebivališča, kjer bodo zainteresiranim nudili tudi pomoč in dodatne informacije. 


Objavilo pa je tudi javni natečaj za podelitev 30 štipendij za poklicno delo v SV - častnik/višji vojaški uslužbenec. Zainteresirani lahko prijavo na javni natečaj pošljejo do vključno 31. marca 2019 preko aplikacije za oddajo e-prijav na spletni strani www.postanivojak.si oziroma na upravi za obrambo na območju stalnega prebivališča, kjer bodo zainteresiranim nudili tudi pomoč in dodatne informacije. 

 

Vsa dodatna pojasnila glede javnega natečaja lahko zainteresirani dobijo na sedežih uprav za obrambo in na elektronskem naslovu naborna.pisarna[@]mors.si ali svz[@]mors.si oziroma na brezplačni številki 080 1322.


 

Javna natečaja sta objavljena na spletnih straneh www.postanivojak.si, www.slovenskavojska.si in www.mo.gov.si.

Na vrh