10.10.2019
Izkoristite to izjemno priložnost in spoznajte Ravija Chaudhryja - motivatorja, mentorja in srčnega voditelja

Ekipa KOC 3.0 bo v ponedeljek, 14. oktobra 2019, gostila g. Ravija Chaudhryja, motivatorja in govorca na številnih konferencah.

Ravi Chaudhry je svetovalec in mentor direktorjem, korporativnim odborom, vladam, akademijam in širši družbi na teme kot so strategija, agilnost, skrbnost in ustvarjalnost. Je avtor in sodelavec "World Business Academy" ter ustanovitelj "Cenext Consulting Group" v New Delhiju.


Bil je predsednik štirih družb v "Tata Group" v Indiji. Je javni govornik in učitelj na področju vodenja. Njegova knjiga "Quest for Exceptional Leadership: Mirage to Reality" je priznana sodobna mojstrovina in najboljša knjiga o vodenju. Bil je svetovalec vlad Švice, Turčije, Brazilije, Avstrije, Kanade, Nizozemske in Norveške; v vseh teh državah je svetoval tudi več podjetjem glede strategij trajnostne globalne rasti. Njegove stranke vključujejo več srednje velikih inovativnih podjetij, pa tudi korporacije Fortune 1000, vključno z BASF in BMW (Nemčija), DHV (Nizozemska), Sunstar (Japonska), Sabanci Group (Turčija), Domino Sciences (Velika Britanija), Perfetti (Italija), Ascot Group (Singapur), A1, EBM Papst in NEK (Slovenija), številne indijske poslovne skupine in številna druga podjetja v Evropi, ZDA in Aziji.

 

VSEBINA DELAVNICE: 

"Discover Inner Agility and Generate a New Future?"


Delavnica vam bo približala znanja za premik načina razmišljanja in oblikovanje agilne organizacije ter ponudila sveže smernice za odlično krmarjenje v prihodnosti. Vsak odgovoren voditelj – v politiki, izobraževanju, poslu ali družbi – slediti dvojemu:

a) odgovoren voditelj ni odgovoren samo za tisto, kar naredi, temveč tudi za tisto, česar ne naredi;

b) odgovoren voditelj trdno verjame, da napredka ni moč doseči s preskakovanjem ovir, ki mu jih postavijo drugi, temveč napredek pride iz odstranjevanja ovir, ki si jih postavi sam.

Ravi Chaudhry, ki Slovenijo smatra kot svoj drugi dom, je mnenja, da ima Slovenija dobre možnosti za preobrazbo v mišljenju vodilnih, da bodo le-ti delovali v holističnem partnerstvu z vsemi deli družbe. Vedno več mladih, podjetnikov z različnimi novimi pobudami zagotavlja trajnostni razvoj Slovenije, gre predvsem za uravnotežen razvoj sožitja z naravo, pomembno osredotočenost na družbeno podjetništvo, maksimalni izkoristek krožnega gospodarstva idr. ter vodenju s srčnostjo in vrednotami. S temi idejami bo udeležence motiviral k ustvarjanju agilnih podjetnikov in agilnih organizacij.

 

Število mest je omejenih. Prijave sprejemamo tukaj.


 

Več o Kompetentni Sloveniji in o napovedniku prihajajočih delavnic lahko preberete tukaj. V kolikor bi se želeli prijaviti na katero izmed njih, vas prosimo, da sledite povezavam, ki so navedene v vabilih.

 

 

Delavnice/predavanja v okviru Kompetentne Slovenije sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.  

Na vrh