18.09.2015
Kompetenčni center kemijske industrije organizira hitre zmenki delodajalcev s perspektivnimi kadri

Kompetenčni center kemijske industrije (KOCKE) bo v sredo, 23. septembra 2015, na Gospodarski zbornici Slovenije, ob 10. uri organiziral dogodek Srečanje delodajalcev iz kemijske industrije s perspektivnimi kadri naravoslovno-tehničnih smeri.

 

Glavni namen dogodka je vzpostaviti stik med mladimi iskalci zaposlitve in delodajalci, kar bo potekalo v obliki t.im. hitrih zmenkov, ki se uveljavljajo kot prvi korak v postopku zaposlovanja.

 

Prijavljenih je 11 podjetij kemijske industrije s kar 31 delovnimi mesti, na katera se je odzvalo preko 80 mladih iskalcev zaposlitve.

 

Dogodek organizira GZS-Združenje kemijske industrije v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje, Kariernim centrom Univerze v Ljubljani in Javnim skladom Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije (štipendisti Ad future za študij v tujini).

 

Program dogodka najdete tukaj.

 

Izvedba dogodka se izvaja v okviru operacije »Krepitev Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije za izboljšanje strokovno – razvojne funkcije in večjo kakovost storitev«., ki jo delno financira Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, 5. razvojne prioritete »Institucionalna in administrativna usposobljenost« ter prednostne usmeritve 5.2. »Reforma institucij na trgu dela«.

Na vrh