Novica

07.01.2015
Druga delavnica za predstavitev izvajanja programa »Popestrimo šolo«

Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije organizira drugo delavnico, kjer se bo predstavilo izvajanje programa Popestrimo šolo 2014/2015, ki bo potekala v sredo, 14. januarja 2015, v Ljubljani.

                                

 

Informativna delavnica o izvajanju in poročanju v okviru programa Popestrimo šolo 2014/2015 bo v sredo, 14. januarja 2015, na Dunajski cesti 22 v Ljubljani. Soba in čas izvedbe sta odvisni od števila prijav in vam ju bomo javili naknadno po elektronski pošti.


V okviru delavnice vam bomo prikazali potek izvajanja programa ter odgovorili na morebitna vprašanja. Podrobno bomo predstavili tudi poročanje v okviru programa, t. j. vnos elektronskih dnevnikov ter pripravo zahtevkov za sofinanciranje. Udeležbo predlagamo vsem učiteljem, ki bodo z izvajanjem programa začeli v mesecu januarju ali kasneje.

 

Potrdilo o udeležbi bo prejela oseba, ki bo prva navedena na prijavnici. Potrdilo velja za vse prijavljene osebe.


Za stavbo Slovenijalesa, ki se nahaja ob Gospodarskem razstavišču, je veliko parkirišče, zato lahko pozabite na skrbi z iskanjem prostega parkirnega mesta. V bližini Poslovnega centra Slovenijales se nahajata tudi glavna železniška in avtobusna postaja.

 

Vljudno vabljeni.

 

 

 

Javni razpis financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo RS za izobraževanje, znanost in šport. Javni razpis se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, znotraj 3. razvojne prioritete: »Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja«, 1. prednostne usmeritve: »Izboljšanje kakovosti in učinkovitosti sistemov izobraževanja in usposabljanja«, operacija »Spodbujanje izvajanja programov Popestrimo šolo v letih 2014, 2015«.