19.09.2018
Dogodek društva VTIS

Društvo VTIS premierno organizira dogodek, ki je namenjen tistim članom, ki so se po študiju v tujini ponovno vrnili v Slovenijo in iščejo priložnosti doma.

Pobuda za organizacijo prvega tovrstnega dogodka je prišla s strani članov Društva VTIS, ki so se po dolgih letih bivanja in študija v tujini ponovno vrnili v matično domovino ter so ugotovili, da se je slovensko okolje v času njihove odsotnosti spremenilo oz. so se spremenili tudi sami. Člani Društva VTIS bodo pojasnili, kako so premagali »povratni kulturni šok« ter se ponovno vživeli v slovensko okolje.


Zlati partner McKinsey & Company bo za naše člane pripravil kratko predavanje, kako unovčiti izkušnje pridobljene v tujini na trgu zaposlitve. Prav tako nam bodo pojasnili, na kaj so pri zaposlovanju pozorni najboljši delodajalci. Sledila bo tudi predstavitev kariernih možnosti pri njihovi svetovalni družbi.


Dogodek je namenjen odprti ter kritični razpravi in medsebojnem spoznavanju ter druženju članov Društva VTIS, ki so ponovno v Sloveniji.

Dogodek bo potekal v petek,  21. 09. 2018, s pričetkom ob 17. uri v zlati predavalnici Pravne fakultete v Ljubljani (Poljanski nasip 2, 1000 Ljubljana).

Na vrh