17.04.2018
Delavnica Obvladovanje sprememb včeraj, danes, jutri – za vse, ki stavijo na pripravljenost

V sredo, 25. 4. 2018, bo med 9. in 14. uro, v Območni obrtno-podjetniški zbornici v Domžalah, potekala delavnica »Obvladovanje sprememb včeraj, danes, jutri – od nasprotovanja do sodelovanja z mladostno zagnanostjo in zrelo modrostjo«.

Delavnico bosta izvedli Karin Elena Sánchez iz podjetja KAETRIDA in mag. Melita Zorec iz Doma starejših občanov Ljubljana Vič – Rudnik. Namenjena je vodstvenemu kadru, managerjem, kadrovskim managerjem, kadrovikom in vsem, ki hočejo uspešno obvladovati organizacijske spremembe.


Na delavnici bosta predavateljici orisali spremembe, ki smo jim priča v zadnjih desetletjih, njihov vpliv na različna področja življenja ter ponudili rešitve pri soočanju z njimi. Na primeru dobre prakse Doma starejših občanov Ljubljana Vič - Rudnik bo prikazano, kako načrtovati, voditi in vpeljati kompleksne spremembe v tradicionalno organizacijo ter katere so možne pasti in možne rešitve pri vpeljevanju sprememb. Na študiji primera bo prikazano tudi kako komunicirati o spremembah znotraj organizacije.


Delavnica je brezplačna, potrebna pa je prijava do ponedeljka, 23. 4. 2018. Število mest je omejeno. V primeru velikega zanimanja za delavnico bomo prijave omejili na eno prijavo iz posameznega podjetja ali organizacije.


Prijavite se lahko 
tukaj.Program delavniceCikel delavnic Zavzeti ASI se izvaja v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI), ki ga sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Na vrh