Novica

17.04.2018
Delavnica Obvladovanje sprememb včeraj, danes, jutri – za vse, ki stavijo na pripravljenost

V sredo, 25. 4. 2018, bo med 9. in 14. uro, v Območni obrtno-podjetniški zbornici v Domžalah, potekala delavnica »Obvladovanje sprememb včeraj, danes, jutri – od nasprotovanja do sodelovanja z mladostno zagnanostjo in zrelo modrostjo«.

Delavnico bosta izvedli Karin Elena Sánchez iz podjetja KAETRIDA in mag. Melita Zorec iz Doma starejših občanov Ljubljana Vič – Rudnik. Namenjena je vodstvenemu kadru, managerjem, kadrovskim managerjem, kadrovikom in vsem, ki hočejo uspešno obvladovati organizacijske spremembe.


Na delavnici bosta predavateljici orisali spremembe, ki smo jim priča v zadnjih desetletjih, njihov vpliv na različna področja življenja ter ponudili rešitve pri soočanju z njimi. Na primeru dobre prakse Doma starejših občanov Ljubljana Vič - Rudnik bo prikazano, kako načrtovati, voditi in vpeljati kompleksne spremembe v tradicionalno organizacijo ter katere so možne pasti in možne rešitve pri vpeljevanju sprememb. Na študiji primera bo prikazano tudi kako komunicirati o spremembah znotraj organizacije.


Delavnica je brezplačna, potrebna pa je prijava do ponedeljka, 23. 4. 2018. Število mest je omejeno. V primeru velikega zanimanja za delavnico bomo prijave omejili na eno prijavo iz posameznega podjetja ali organizacije.


Prijavite se lahko 
tukaj.Program delavniceCikel delavnic Zavzeti ASI se izvaja v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI), ki ga sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.