15.11.2019
Decembrske delavnice osebnostne rasti Kompetente Slovenije

V mesecu decembru bodo v sklopu Kompetentne Slovenije organizirane delavnice na temo skrbi za lastno zdravje in delu na sebi. Za zaključek leta 2019 napovedujemo odlične delavnice za boljši pričetek leta 2020. Začnimo pri sebi in odpravimo slabe navade!

 

Mesec december je čas obdarovanj, radosti in preživljanja časa v družbi ljudi, ki nam veliko pomenijo. To je tudi odličen čas za spoznavanje novih resnic, ki vam lahko, s pričetkom novega leta, pomagajo pri individualnem osebnostnem razvoju.

 

Ljudje se prevečkrat osredotočajo na spremljanje novosti za izboljšanje poslovanja, premalo pa na potrebnih ukrepih za ohranjanje dobrih odnosov in obvladovanjem pritiska, ki spremlja take aktivnosti. Z namenom izboljšanja počutja zaposlenih, bodo štiri delavnice v mesecu decembru usmerjene v različna področja izboljšanja počutja.

 

Začeli bomo z »AEQ delavnico« s trenerjem Blažem Jurečičem, ki bo usmerjena v novodobne metode sproščanja, ki zagotavljajo boljši izkoristek dnevnega počitka.

 

Na delavnici »Zdravi in vitalni na delovnem mestu in v svojem domačem okolju« bosta Blanka Gašperlin in Sandra Preradović razložili pomen fiziološkega ravnovesja na zdravje in vitalnost telesa in uma. Poleg teoretskega dela, bodo imeli udeleženci tudi priložnost vaditi dihanje po inovativni metodi SITA.

 

Zinka Kosec bo na delavnici »Wellbeing Management« udeležence ozavestila o pomenu lastnega počutja na delovnem mestu, jih naučila analize in metod izboljšanja življenjskega sloga in predstavila različne tehnike prepoznavanja situacij, ki pozitivno ali negativno vplivajo na posameznikovo počutje.

 

Dobre komunikacijske veščine so pomembna lastnost vsakega uspešnega posameznika. Čustvena inteligenca, še posebej povezana s samo-zavedanjem, samo-obvladovanjem in izražanjem empatije, pa mora biti vključena, če želimo doseči željen rezultat. Jasna Štamcar in Alex Gregorič bosta na delavnici »Čustvena inteligenca na delovnem mestu« predstavila nove tehnike in ideje za izboljšanje odnosov v novem letu.

 

Pridružite se tudi vi!

 

Več informacij o Kompetentni Sloveniji najdete tukaj.

 

 

Projekt Kompetenčni centri za razvoj kadrov sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

 

Na vrh