22.10.2018
»Celovit mentorski sistem - nuja, modna muha ali vaša priložnost?« - Vabilo na delavnico velja za vse, ki se zavedajo pomena prenosa znanja, izkušenj, veščin

V torek, 6. 11. 2018, od 9. do 14. ure bo v Slovenski Bistrici potekala izkušenjska in interaktivna delavnica o sistemskim mentoriranju z naslovom »Celovit mentorski sistem - nuja, modna muha ali vaša priložnost?«. Vodila jo bo Karin Elena Sánchez, KAETRIDA, skupaj z gostjo mag. Martino Brec iz podjetja TPV d.o.o.

Brez mentorstva si obstoja,  razvoja podjetij in organizacij ni več mogoče predstavljati.  Postati bi moralo strateško pomemben element v organizaciji, saj je potrebno dragoceni nabor najrazličnejših kompetenc, ki vključujejo znanja, izkušnje, veščine, sposobnosti, kvalifikacije, navade, prepričanja, načine mišljenja in vedenja ter vrednote, ki nastajajo znotraj organizacije, ohraniti, deliti in oplemeniti.


Na delavnici bodo udeleženci spoznali prvine sistemskega mentorstva, koristi mentorstva za vse deležnike, faze mentorskega sistema in preverili, kaj izgubljajo organizacije, ki v svojih okoljih niso načrtno vzpostavile mentorskega sistema. Prisotni pa bodo na primeru podjetja TPV d.o.o. spoznali, kako so se ob pomoči izkušene svetovalke lotili načrtne vzpostavitve mentorskega sistema ter kako je mentorski sistem povezal generacije in podjetju prinesel številne druge koristi.


Delavnica je ena izmed delavnic sklopa ZAVZETI ASI, ki so namenjene predvsem vodstvenemu kadru, kadrovskim managerjem, kadrovikom in je za udeležence brezplačna. Število mest je omejeno. Prijavite se lahko najkasneje do ­­­­­­­­­­­­­­ponedeljka, 5. 11. 2018.


Na delavnico se lahko prijavite tukaj.

 

Več o delavnici 

 

 Delavnice sofinancirata Republika Slovenija, in sicer Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.  

Na vrh