10.12.2018
BusinessBoost Germany: intenzivna dvodnevna delavnica

Ekipa KOC 2.0 je v okviru Kompetentne Slovenije je v skupni organizaciji s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico, 6. in 7. decembra 2018, v prostorih IEDC – Poslovni šoli Bled organizirala intenzivno dvodnevno delavnico z naslovom BusinessBoost Germany.

Zanimivo in predvsem uporabno dvodnevno intenzivno delavnico je vodil mentor za izboljšanje izvoznih strategij na nemškem trgu Bryne Brynk Jensen. Udeleženci so se seznanili z EASI tipologijo (osebna analiza prednosti in slabosti prodajnih strategij), poglobili razumevanje odnosov s poslovnimi partnerji (način komuniciranja, motivacija …) in pridobili nova znanja glede iskanja partnerjev v Nemčiji.

 

Udeleženci so kot posebej uporabno izpostavili dejstvo, da bodo lahko na podlagi EASI tipologije izboljšali uspešnost prodaje in komunikacije z nemškimi partnerji, prilagodili način spraševanja nemški stranki in ravnanja v primeru ugovorov in nestrinjanj.

 

 


Bryne Brynk Jensen je ustanovitelj Brynk Business Academy na Danskem in je mednarodno dejaven kot koordinator delavnic za Nemško gospodarsko zbornico (DIHK) v Berlinu. Bryne vodi globalne delavnice s temami, kot so mednarodna prodaja, mednarodne prodajne strategije in prodajno upravljanje.

 

 

Program Kompetenčni centri za razvoj kadrov (KOC 2.0) sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

Na vrh