Novica

14.05.2018
Anja Križnik Tomažin na sedežu sklada izvedla delavnico Govorica telesa in javno nastopanje v okviru Kompetentne Slovenije

Ekipa KOC 2.0 je v četrtek, 10. maja 2018, na sedežu sklada ponovila izredno uspešno delavnico »Govorica telesa in javno nastopanje« v izvedbi priznane strokovnjakinje javnega in poslovnega nastopanja Anje Križnik Tomažin. Vsi udeleženci so bili izjemno navdušeni tako nad organizacijo kot izvedbo.

Anja Križnik Tomažin je strokovnjakinja javnega in poslovnega nastopanja, certificirana executive in Jungian coach-inja, SDI mojstrica. Svoje znanje že deset let prenaša na posameznike in skupine pri izpopolnjevanju njihovega nastopa, komunikacije ter osebne in poslovne rasti.

 

Slušatelji so imeli na delavnici priložnost spoznati teorijo javnega nastopanja in govorice telesa, izvedeti kakšen je prepričljiv in suveren poslovni nastop, kaj je potrebno za jasno artikulacijo in interpretacijo, kako brati govorico telesa sogovornika, pravilno strukturirati besedilo in še mnogo več.


  

 


Na delavnici je bilo prisotnih 24 slušateljev iz vse Slovenije, ki so izvedbo in vsebino ocenili kot odlično.

Navajamo nekaj odzivov z delavnice:

 

»Zelo dobra predavateljica, praktični primeri in nasveti, spontanost.«

 

»Super delavnica, uporabna, bistvo je v praksi. Še bi prišla.«

 

»Sproščenost, dobra energija in čudovit način podajanja vsebine.«

 

»Zelo dobro vzdušje med izvajalci/organizatorji in publiko/udeleženci.«

 

 

 

Več o Kompetentni Sloveniji in o napovedniku prihajajočih delavnic lahko preberete tukaj. V kolikor bi se želeli prijaviti na katero izmed njih, vas prosimo, da sledite povezavam, ki so navedene v vabilih.


 

Delavnice Kompetentna Slovenija sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.