10.03.2017
Zgrabite izziv in se prijavite na delavnico "IZZIVI MLADIM"

SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Javnim štipendijskim, razvojnim, invalidskim preživninskim skladom Republike Slovenije vabi študente k aktivni udeležbi na brezplačni delavnici »Izzivi mladim«.


Delavnica je namenjena študentom, ki želijo sodelovati s podjetji in drugimi organizacijami pri razvoju njihovih izdelkov in storitev v okviru javnega razpisa Po kreativni poti do znanja. Ob podpori mentorja boste z uporabo metode vitkega inoviranja preverili problem in oblikovali rešitve ter pripravili poslovni model. Delavnica omogoča zelo učinkovit zagon vašega novega projekta / idej.

Predhodne prijave za delavnice v sredini aprila 2017 zbiramo na naslednji povezavi. Minimalno število prijavljenih timov na posamezni lokaciji je 7.

 

Možne lokacije:

  • Koper,
  • Ljubljana,
  • Maribor,
  • Novo mesto. 

Udeležba na delavnici je za študente in predstavnike podjetij ter fakultet brezplačna.

Na delavnici bodo študenti prisotni ves čas, predstavniki podjetij in organizacij ter fakultet pa v uvodnem in zaključnem delu. Podjetje zagotovi vsaj enega sodelavca, ki se bo lahko vključeval v delo z mladimi v okviru enotedenskega programa (kontaktna oseba za telefonski stik z ekipo mladih).

Vse dodatne informacije dobite na elektronskem naslovu: izzivimladim[@]spiritslovenia.si.

Več informacij o delavnicah: www.mladimsedogaja.si. 


Pridružite se!

 

 

 

Na vrh