08.09.2017
Vabljeni na Predstavitev skladovih programov za podjetja na MOS-u

Med 12. in 17. septembrom bo potekal Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju, kjer se bo predstavil tudi Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS s stojnico in predavanjem. Vabljeni, da nas obiščete!

Na stojnici bomo predstavljali prihajajoče razpise in ostale aktivnosti, ki jih pripravljamo za delodajalce, mlade in zaposlene. Na voljo bomo tudi za svetovanja.  

Vabljeni, da nas obiščete v dvorani L1 na razstavnem prostoru št. 5., še posebej pa vas toplo vabimo na Predstavitev aktualnih programov za podjetja: razvoj kadrov, usposabljanja, pridobivanje kadrov in štipendiranje, ki bo 14. 9. med 15. in 17. uro v predavalnici v dvorani L1.

Na voljo imamo še nekaj brezplačnih vstopnic. Če se želite udeležiti predstavitve, nam javite na e-naslov: urska.jezovnik[@]sklad-kadri.si in vam bomo posredovali vstopnico. 

Vsak dan se nam bodo na stojnici pridružili primeri dobrih praks, ki so nastale v sklopu programa Po kreativni poti do znanja 2016/17. Študenti, delovni mentorji iz podjetij in pedagoški mentorji bodo v živo pokazali, s kakšnimi izzivi so se soočili in do kakšnih rešitev so skupaj, z izmenjavo izkušenj in znanj, prišli. Na ogled bodo tudi izdelki in rešitve, ki so nastale v sklopu projektov. 

Sklad ponuja delodajalcem raznolike programe sofinanciranja, da razvijajo potenciale svojih zaposlenih (Kompetenčni centri za razvoj kadrov), starejših zaposlenih (Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile) in sodelujejo z mladimi in izobraževalnimi organizacijami (Po kreativni poti do znanja).Se vidimo v Celju! 

Na vrh