08.11.2017
Vabljeni na dogodek PKP – Novim izzivom naproti

Vabimo vse sodelujoče v projektih Po kreativni poti do znanja ter vse, ki vas zanima, kakšne kreativne rešitve so nastale v glavah študentov pod mentorstvom visokošolskih učiteljev in strokovnjakov iz gospodarstva, da se nam pridružite na dogodku »Novim izzivom naproti«. Dogodek bo potekal v torek, 14. novembra 2017, v Ljubljani.

 

 

 

Dogodek pripravljamo ob zaključku razpisa Po kreativni poti do znanja (PKP), z željo širši javnosti predstaviti in pokazati odlične rezultate, ki so nastali v 212 projektih, ki so bili sofinancirani tudi iz evropskih sredstev. V njih je bilo vključenih več kot 1600 študentov, 224 pedagoških delavcev in 333 mentorjev iz gospodarstva oziroma neprofitnih organizacij, ki so iskali kreativne rešitve za izzive s katerimi se srečujejo v gospodarstvu. 

Na dogodku bomo predstavili rezultate, produkte in storitve, ki so nastale tekom izvajanja razpisa ter predstavili nekaj najboljših projektov, ki se bodo potegovali za naziv »Naj projekt PKP 2017«. Najboljši projekt bo prejel spodbudno nagrado - štiri mesečno mentorstvo strokovnjaka iz področja coachinga.

Ne zamudite tudi nadvse zanimivega in koristnega  predavanja.  Matija Goljar, javnosti poznan kot voditelj oddaje Štartaj Slovenija, drugače pa ustanovitelj podjetja in vodja Ustvarjalnika, bo vsem sodelujočim razkril skrivnosti trženjskih uspehov, jih seznanil z možnostmi vstopov na trg, postregel s primeri dobrih praks ter jih spodbudil in motiviral pri oblikovanju ekipe in začetkih start up podjetništva.

Dogodek bo potekal 14. novembra 2017 s pričetkom ob 9.30 uri na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

 

PROGRAM DOGODKA

Prijave zbiramo tukaj. Število mest je omejeno. Prijavite se lahko do zapolnitve mest oziroma do 10. novembra 2017. 

 

 

Za dodatne informacije smo dosegljivi preko e-pošte: pkp[@]sklad-kadri.si ali telefonske številke: 01 434 15 74.

Vabljeni!


 

Dogodek sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada


Na vrh