Razpis

25.03.2019
Operativni delavnici za izbrane prijavitelje na javnem razpisu »JR PILOTI 2018«

V torek, 2. aprila, in sredo, 3. aprila 2019, bosta za izbrane prijavitelje na Javnem razpisu za sofinanciranje pilotnih projektov razvoja in uvedbe inovativnih rešitev za ohranjanje zavzetosti, produktivnosti in učinkovitosti starejših zaposlenih (JR Piloti 2018) izvedeni delavnici, in sicer v Ljubljani in Laškem.

Na delavnicah se bodo prejemniki sredstev podrobneje seznanili z Navodili za poročanje, posebno pozornost pa bomo namenili predstavitvi postopka priprave in oddaje Zahtevkov za sofinanciranje (ZzS) ter dokazilom za uveljavljanje stroškov.

  • Prva delavnica bo izvedena v torek, 2. aprila 2019 v Ljubljani (mala sejna soba sklada, Dunajska cesta 20, 1000 Ljubljana) od 9. do 11. ure, in je namenjena predvsem prejemnikom sredstev iz kohezijske regije Zahodna Slovenija.
  • Druga delavnica bo izvedena v sredo, 3. aprila 2019 v Laškem (oranžna dvorana hotela Thermana Park Laško, Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško) od 10. do 12. ure, in je namenjena predvsem prejemnikom sredstev iz kohezijske regije Vzhodna Slovenija. 

Na delavnici se lahko prijavite tukaj.


Projekt ASI - Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada