26.11.2019
Vabilo na zaključno konferenco KCDM 2.0 in predavanje z delavnicami v sklopu Kompetentne Slovenije

V torek, 3. decembra 2019, bo ob 9. uri na Gospodarski zbornici Slovenije potekala zaključna konferenca Kompetenčnega centra za design management, na kateri bodo predstavljeni rezultati partnerstva v letih 2017–2019 in video posnetki primerov dobrih praks iz podjetij.


Na konferenci bo premierno predstavljena tudi knjiga Z designom do uspešne organizacije - Izkušnje, rezultati in priporočila iz prakse slovenskega Kompetenčnega centra za design management, ki jo je omenjeni kompetenčni center pripravil skupaj z mednarodnimi strokovnjaki. V njej so predstavljeni primeri uvajanja designa v procese sedmih podjetjih partnerstva, svoje izkušnje s tem, kakšni so prvi koraki k uvajanju designa, pa so prispevali tudi mednarodno uveljavljeni strokovnjaki Brigitte Borja de Mozota, Frans Joziasse, Darragh Murphy in Metka Hrovat.


V drugem delu konference bo v sklopu Kompetentne Slovenije sledilo predavanje mednarodnih strokovnjakov na področju design management znanj, in sicer:

  • Service design (Marc Fonteijn, Service Design Show),
  • Sustainability Design (Frank O'Connor, Jude Sherry, anois),
  • Design performance, metrics and Nicolas Cage (Darragh Murphy, DUCO).

Celotno vabilo s programom dogodka si lahko ogledate tukaj.

 

Prijava na dogodek

 Delavnice sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Konferenco sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.Na vrh